Whirlpool WWDC 9716 masina de spalat rufe cu uscator la care zici WOW !

Whirlpool WWDC 9716 forum. Beneficii, avantaje, specificatii, caracteristici si tehnologii !

Whirlpool WWDC 9716 este masina de spalat rufe cu uscator incorporat, care te face sa zici wow cand o descoperi. Design-ul este uimitor, insa specificatiile fac pretul si te fac sa o cumperi instant. Este o masina de spalat cu uscator si care detine tehnologia al 6 lea simt. Are o capacitate de spalare de 9 kg, iar de spalare o capacitate de 7kg. Motor Inverter este prezent, asa ca zgomotul si vibratiile lipsesc. Viteza de centrifugare este uimitoare, de 1600 rpm. Un mare avantaj cand apelezi la uscare, ca hainele sunt extrem de bine stoarse, iar uscarea dureaza putin.

 

 

Are un numar de doar 8 programe, insa ai la dispozitie exact ce iti trebuie. Program rapid, prespalare, lana, bumbac, sintetice, colorate, consum redus de energie, clatire intensiva, delicate si mix. De-a lungul anilor s-a constatat care sunt cele mai utilizate programe si Whirlpool WWDC 9716 le detine pentru a facilita interactiunea ta cu aceasta. Mai descoperi tehnologia SenseInverter, Wave Motion si Wool Excellence.

 

 

 

Whirlpool WWDC 9716 review. Care sunt parerile celor ce au utilizat ?

 

Este evident ca nu este un produs foarte avantajos la pret. De aceea si parerile sunt mai reduse, insa din cele aproape 20 de review-uri, Whirlpool WWDC 9716 se bucura de o nota 4.61 din 5. Acest lucru demonstreaza ca este o masina de spalat rufe cu uscator excelenta, insa nu si-o permite oricine. Doar tu stii daca iti trebuie masina cu uscator sau nu. Poti apela la rate egale fara dobanda, sau sa gasesti la resigilate la un pret mult mai mic.

 

 

Whirlpool WWDC 9716 pret. Cam scumpa ? Merita banii ?

 

Doar daca te gandesti ca poti spala 9 kg intr-un singur ciclu de spalare, inseamna economie. Apoi uscatorul te salveaza din multe situatii neplacute. Viteza de centrifugare stoarce foarte bine rufele. Citeste review-urile celor care au dat banii si vezi ce pareri pro si contra au asupra Whirlpool WWDC 9716. Atunci, daca iti permiti, cumpara acest produs si nu vei regreta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
18 + 1 =