Whirlpool TDLR 70210 masina de spalat rufe cu incarcare verticala !

Whirlpool TDLR 70210 forum. Specificatii, tehnologii si avantaje !

Whirlpool TDLR 70210 este masina de spalat rufe cu incarcare verticala. Sunt persoane care prefera acest tip din mai multe motive. Fie spatiul nu le permite o masina de spalat cu incarcare frontala, fie pur si simplu adora aceste modele. De asemenea, masinile de spalat rufe cu incarcare verticala au tehnologii importante si specificatii de top. In cazul de fata vorbim despre o masina a producatorului renumit, Whirlpool. Aceasta dispune de tehnologia al 6 lea simt, are o capacitate de incarcare de 7 kg si viteza de rotatie de 1200 rpm. Pana aici la fel cu modelele cu incarcare frontala, insa cand vine vorba de dimeniuni, Whirlpool TDLR 70210 are o latime de doar 40 cm.

 

 

 

Whirlpool TDLR 70210 review. Cat de bine este cotat acest electrocasnic ?

Whirlpool TDLR 70210 a obtinut nota 3,68 din 5. Aceasta a reiesit din cele 42 de review-uri, pe care le poti citi pe larg. Acolo poti afla ce i-a multumit si ce i-a nemultumit pe clienti. In acest mod, te poti hotari daca Whirlpool TDLR 70210 este produsul care iti va spala rufele in viitor sau nu. Viteza de stoarcere, clasa energetica A+++ si capacitatea generoasa au fost principalele avantaje care i-au multumit pe clienti. Dimensiunile totale sunt de 40 cm latime, 90 cm inaltime si 60 cm adancime. Avand si aceste informatii, poti afla daca se incadreaza in spatiul disponibil pe care il pentru Whirlpool TDLR 70210.

Whirlpool TDLR 70210 pret. La ce pret pot achizitiona masina de spalat ?

O scurta prezentare a programelor este ca ai un numar de 12, printre care rapid, prespalare, antibacterial 95, bumbac, lana, etc. Evident ai si program pentru consum redus de energie, clatire intensiva, delicate, mix si multe altele. Este suficient sa dai click pe butonul de mai jos si vezi pretul valabil doar astazi. In acest momentul pretul este putin peste 1000 lei dintr-o reducere de 35%. Profita si tu de ocazii unice si plaseaza comanda de Whirlpool TDLR 70210 acum. Culoarea produsului este alb, iar la dispozitie ai tehnologia al 6 lea simt, soft opening si drum up. Dupa utilizarea produsului, te asteptam cu o parere personala despre interactiunea ta cu masina de spalat rufe cu incarcare verticala.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
28 − 16 =