Whirlpool TDLR 65231 incarcare verticala, al 6 lea simt si 1200 rpm !

Whirlpool TDLR 65231 forum. Specificatii, caracteristici si tehnologii !

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR 65231, ofera posibilitatea sa orice persoana sa aiba, chiar si fara cunostinte, o interactiune prietenoasa. Display-ul acestui model dispune de selectarea programelor de spalat vor fi intuitive si mult mai usor de citit informatiile. Ciclurile de spalare vor fi cu totul altfel pentru ca este o masina de spalat cu adevarat inteligenta, ideala oricarui tip de spalare. Detine tehnologia al 6 lea simt si are o capacitate de incarcare de 6,5 kg. Rufele vor fi stoarse cu pana la 1200 rpm, avand parte de rezultate excelente.

 

 

Whirlpool TDLR 65231 review. Ce pareri au utilizatorii acestui model ?

O parte dintre utilizatori au revenit pe site-ul de unde au cumparat Whirlpool TDLR 65231 si au lasat parerile pro si contra. Poate ca ti se pare neinteresant acest lucru, insa recomandarea noastra este sa citesti. Astfel te vei convinge daca Whirlpool TDLR 65231 este produsul de care ai nevoie. Acolo vei putea compara parerile si vezi daca aceasta masina de spalat are vreo problema repetitiva, sau orice alta hiba. Daca nu, inseamna ca esti in locul potrivit sa cumperi o masina de spalat rufe cu incarcare verticala, la un super pret.

Whirlpool TDLR 65231 pret. Cum dau comanda si cat costa masina de spalat ?

Whirlpool TDLR 65231 are o clasa de eficienta energetica A+++, foarte economa. Cele 17 programe iti vor oferi posibilitatea sa alegi doar ce-i mai bun pentru fiecare tesatura. Eco ball, Baby, bumbac, colorate, sintetice, delicate, sport, mix, etc. Aceasta masina de spalat are siguranta impotriva copiilor, informatii afisate pe display, programare intarziata, dar si Motor Direct Drive. O adevarata bucurie, pentru ca nu-ti va ceda motorul odata cu garantia produsului! Click pe butonul de mai jos si afla pretul valabil astazi, pentru ca variaza si poate fi diferit chiar si maine.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
40 ⁄ 20 =