Whirlpool TDLR 65210 incarcare verticala, al 6 lea simt, A+++ !

Whirlpool TDLR 65210 forum. Afla toate specificatiile si tehnologiile complete !

Whirlpool TDLR 65210 este masina de spalat rufe cu incarcare verticala care se strecoara in cele mai restranse colturi. Are tehnologia brevetata de Whirlpool, al 6lea simt si o capacitate de incarcare de 6,5 kg. Centrifugarea rufelor se face la viteze de pana la 1200 rpm. Clasa de eficienta energetica se incadreaza in A+++, factura de curent nu o sa fie o problema. Chiar daca este o masina cu incarcare verticala, specificatiile tin piept uneia cu incarcare frontala. Aici este vorba de spatiu si de dorinta si placerea fiecarei persoane. Ai la dispozitie si un display LCD pentru a facilita interactiunea dintre Whirlpool TDLR 65210  si utilizator.

 

Whirlpool TDLR 65210 review. Ce pareri au cumparatorii despre produs ?

Nota 4.16 din maxim 5, obtinuta din 37 de review-uri, este o nota foarte buna. Asta demonstreaza ca per total lumea este multumita de ceea ce ofera Whirlpool TDLR 65210  in raportul pret calitate. Spalatul rufelor a devenit o placere datorita programelor cu tehnologii avansate. Astfel ai mai mult timp liber si sa te bucuri alaturi de cei dragi. Numarul de 8 programe diversificate, consumul redus de energie electrica si capacitatea mare de incarcare au fost declarate punctele forte ale lui Whirlpool TDLR 65210. Evident ca si celelalte specificatii precum al 6 lea simt, soft opening si drum up au cantarit in alegerile si satisfactiile clientilor.

Whirlpool TDLR 65210 pret. Cum dau comanda de masina de spalat rufe ?

Inainte de toate, mentionam dimensiunile de 40 cm latime, 90 cm inaltime si 60 cm adancime. Asadar stii exact daca incape in spatiul dedicat masinii de spalat rufe. Whirlpool TDLR 65210  este de culoare alba si are o grautate totala de 62 kg. Preturile variaza zilnic aproape, iar pentru a vedea la ce pret este disponibila astazi, trebuie sa dai click pe butnoul de mai jos. Acolo gasesti informatii detaliate despre fiecare tehnologie in parte, parerile utilizatorilor pro si contra. De asemenea poti alege produsul nou cash, sau produs nou in rate egale, sau de la resigilate la un pret mult mai bun. De tine depinde ce varianta de achizitie alegi in cazul acestei masini de spalat rufe cu incarcare verticala.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
24 ⁄ 2 =