Whirlpool TDLR 60210 elecrocasnicul ultra necesar din gospodaria ta !

Whirlpool TDLR 60210 forum. Specificatii, caracteristici si tehnologii !

Whirlpool TDLR 60210 este uimitoare din toate punctele de vedere. Este un model de masina de spalat cu incarcare verticala si cu o capacitate generoasa de 6 kilograme de incarcare. Consumul de curent este infim, fiind incadrata in clasa energetica A+++. Dupa spalarea celor 6 kg de rufe, Whirlpool TDLR 60210 le stoarce foarte bine cu viteze de pana la 1200 rotatii pe minut. Tehnologia al 6 lea simt se ocupa cu grija de fiecare ciclu de spalare. Design-ul este foarte placut si de asemenea se incadreaza in orice decor.

 

 

 

 

Whirlpool TDLR 60210 review. Care sunt recomandarile cumparatorilor ?

Foarte multe specificatii au convins potentialii clienti sa cumpere Whirlpool TDLR 60210. Aceasta masina de spalat rufe cu incarcare verticala a fost conceputa in asa fel incat economia de apa, detergent si curent sa fie la minimum. Fiecare ciclu de spalare este optimizat pentru a nu se face risipa de nimic. Senzorii detecteaza dimensiunile exacte la incarcare, apa necesara incarcaturii respective si astfel este adaptat si timpul si energia necesara indeplinirii ciclului de spalare. Este foarte important ca inainte sa dai banii pe Whirlpool TDLR 60210, sa citesti parerile pro si contra despre acest model. Astfel iti va fi mult mai usor sa te decizi daca este cu adevarat ceea ce cauti sau nu.

 

Whirlpool TDLR 60210 pret. Cat costa masina de spalat rufe ?

La modelul Whirlpool TDLR 60210 de masina de spalat rufe cu incarcare verticala, ai un numar de 12 programe usor de folosit datorita afisajului LED. Tehnologiile care iti vor usura viata  si vor proteja tesaturile sunt al 6 lea simt, soft opening si drum up. Whirlpool este un producator foarte cunoscut si mereu si-a dorit doar ce a fost mai bun pentru clientii sai. Pentru a verifica pretul, este suficient sa dai click pe link-ul de mai jos si vei descoperi pretul valabil astazi. De asemenea gasesti si parerile pro si contra ale utilizatorilor !

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
15 − 10 =