Whirlpool BSNF 9101 OX combina frigorifica 6th Sense Fresh Control !

Whirlpool BSNF 9101 OX forum. Specificatii, tehnologii si caracteristici !

Tehnologia al 6 lea simt inglobat in combina frigorifica Whirlpool BSNF 9101 OX, ofera refrigerarea in conditii perfecte de umiditate in interior. Astfel este posibila mentinerea alimentelor proaspete cu un  timp de 4 ori mai indelungat. Microban este lider in dezvoltarea solutiilor antibacteriene, iar impreuna cu Whirlpool au dezvoltat un sistem pe care il gasesti in Whirlpool BSNF 9101 OX. Acest sistem este de filtrare a aerului si astfel iti protejeaza mancarea indepartand bacteriile si mirosurile. Inovatia respectiva este utilizata in cazul produselor cu ventilator sau sistem MultiFlow. Sistemul de dezghetare este No Frost. Frigiderul are 252 litri net, 97 litri congelatorul. Clasa de eficienta energetica este A+, iar consumul de curent este de 325 kWh/an.

 

 

 

Whirlpool BSNF 9101 OX review. Parerile si opiniile cumparatorilor !

Frigiderul este organizat din 5 rafturi din sticla securizata, iar pe usa ai la dispozitie 4 suporturi reglabile. Congelatorul dispune de 3 compartimente, sistemul de deghetare este automat si poate congela 4 kg in 24 de ore. Design-ul este de inox, deschiderea usilor fiind standard cu deschidere pe dreapta. Iluminarea interioara este de tip LED. Parerile clientilor sunt sincere, pro si contra, de un real ajutor pentru tine sa decizi daca Whirlpool BSNF 9101 OX este ceea ce iti doresti sau nu.  Nota combinei frigorifice este 4.74 din 5, obtinuta din 35 de review-uri. Este un lucru demonstrat ca este un electrocasnic util si necesar in orice gospodarie. In acest pachet, ai ca accesoriu suportul pentru sticle.

Whirlpool BSNF 9101 OX pret. Este o combina frigorifica scumpa sau ieftina ?

In incheiere Whirlpool BSNF 9101 OX are un compresor cu clasa climatica SN-T. Autonomia fara curent, in cazul unei pene de curent, este de 16 ore. Zgomotul produs de aceasta combina frigorifica este de 42 dB. Greutatea de 76 kilograme, iar dimensiunile de 201 x 59.5 x 65.5. Tot ce ai de facut este sa dai click pe butonul de mai jos. Vei ajunge pe pagina care comercializeaza Whirlpool BSNF 9101 OX. Acolo verifici stocul disponibil, vezi pretul valabil astazi si citesti cu atentie parerile lasate de utilizatori. Acele pareri vor lumina incertitudinea ta si vei vedea daca ti se potriveste aceasta combina frigorifica.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
17 × 25 =