Whirlpool BSNF 8451 OX combina frigorifica cu foarte multe calitati !

Whirlpool BSNF 8451 OX  forum. Tehnologii, specificatii si caracteristici !

Vorbind de calitate si tehnologii extrem de utile, putem face referire la combina frigorifica Whirlpool BSNF 8451 OX. Dispune de tehnologia al 6 lea simt Fresh Control care are rolul de a pastra prospetimea si garanteaza refrigerarea in conditii de umiditate perfecta. Acest lucru permite ca alimentele sa se mentina proaspete cu pana la 4 ori mai mult decat in cazurile combinelor frigorifice fara aceasta tehnologie. Microban este liderul solutiilor antibacteriene si impreuna cu Whirlpool au dezvoltat un sistem antibacterian de filtrare a aerului. Whirlpool BSNF 8451 OX are integrat acest filtru pentru a proteja mancarea si pentru a indeparta bacteriile si mirosurile.

 

 

Whirlpool BSNF 8451 OX review. Ce a recomandat aceasta combina frigorifica ?

Cateva detalii despre combina frigorifica Whirlpool BSNF 8451 OX te vor ajuta sa afli daca este produsul mult visat, sau cel putin cea mai buna alegere pentru alimentele tale. Este un electrocasnic necesar cu tehnologia Full No Frost. Volumul net total este de 312 litri, din care frigiderul are 218 litri si congelatorul 94 litri. Pentru zilele calduroase, poti beneficia de dozatorul de apa rece integrat in usa combinei frigorifice. Clasa energetica din care face parte este A+, iar consumul energetic de 307 kWh/an. Frigiderul are 4 rafturi din sticla securizata, precum si compartiment de legume si fructe. Congelatorul are 3 compartimente cu o capacitate de congelare de 4 kg in 24 de ore.

Whirlpool BSNF 8451 OX pret. Cat costa acest model ?

La partea de design, Whirlpool BSNF 8451 OX este de inox, culoare inox. Detine functie de super-congelare, super-racire si sistem de avertizare pentru usa deschisa. In cazul unei pene de current, Whirlpool BSNF 8451 OX nu va avea de suferit timp de 22 de ore. Dimensiunile sunt de 188.8 x 59.5 x 66.3 cm, cu o greutate de 71 kg. Whirlpool BSNF 8451 OX se bucura de o nota 4.23 din maxim 5, obtinuta din 35 de review-uri. Inainte sa dai comanda, citeste sa vezi ce i-a multumit si ce i-a nemultumit pe cumparatori acest model de combina frigorifica. Pretul variaza, asa si stocul, de aceea click pe link-ul de mai jos a verifici pretul si stocul disponibil astazi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
21 × 14 =