Whirlpool AWO/C 7113 masina de spalat rufe buna la pret accesibil !

Whirlpool AWO/C 7113 forum. Specificatii, tehnologii si caracteristici !

Capacitatea de incarcare de 7kg, viteza de centrifugare 1000 rpm, al 6lea simt si clasa energetica A++, sunt cele ce recomanda masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C 7113. Bineinteles ca aici contribuie si tehnologiile, dar cele spuse deja sunt cele care decid daca masina de spalat va fi vanduta. Afisajul LED iti va oferi informatii referitoare la ciclul de spalare. Clasa de eficienta la spalare este A, iar clasa de eficienta la centrifugare este C.   Ai selector de centrifugare si programare intarziata. Printre cele 18 programe, poti alege lana, bumbac, sintetice, usor de calcat, delicate, clatire intensiva, prespalare, program rapid de 30 minute. Cu Whirlpool AWO/C 7113 poti avea grija de orice tip de tesatura si orice culoare, pentru ca rufele vor fi pastrate ca noi. Zgomotul la centrifugare este de 74 dB, iar in timpul spalarii de 59 dB.  

 

Whirlpool AWO/C 7113 review. Pareri, opinii si impresii asupra clientilor !

Whirlpool AWO/C 7113 a fost o masina de spalat rufe vanduta in multe exemplare. Nu toti cei care au cumparat au binevoit sa ajute cu un review. Insa din cele 62 prezente in acest moment, cu siguranta in va fi usor sa decizi. Acolo sunt parerile sincere, reale, pro si contra despre interactiunea clientului cu Whirlpool AWO/C 7113. Citeste cu atentie apansand pe butonul rosu de mai sus.    

Whirlpool AWO/C 7113 pret. Cat costa? Merita sau nu aceasta suma ?

Este o masina de spalat rufe incapatoare, 7kg, dimensiuni de 59.5cm, 85cm, 56.5 cm (LxHxA). Volumul tamburului este de 52 litri, iar greutatea totala de 72 kg. Whirlpool AWO/C 7113 este simpla, design placut, afisaj LED, toate acestea la un pret foarte accesibil pentru orice buzunar. Click pe butonul de mai jos si verifica pretul la care poate fi cumparata chiar acum. Dupa interactiunea cu produsul, poti sa faci o fapta buna si sa revii cu parerea personala.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
30 − 7 =