Whirlpool AWOC 0614 masina de spalat rufe incorporabila, 1400 rpm !

Whirlpool AWOC 0614 forum. Specificatii, tehnologii si caracteristici !

Din ce in ce mai multe persoane aleg varianta masinilor de spalat in bucatarie. Este un mare avantaj pentru ca in baie umiditatea este mult mai mare decat in bucatarie. Acest lucru prelungeste durata de viata a masinii de spalat, precum si a tablei. O alta trecere este incorporarea electrocasnicelor in mobila de bucatarie. De aceea, modelul Whirlpool AWOC 0614 este exact ceea ce iti trebuie. Asa cum poti vedea intr-o simpla poza exemplificativa, masina de spalat incorpobaila cu incarcare frontala se incadreaza perfect in orice tip de mobilier. Este o masina de spalat a producatorului Whirlpool, cu o capacitate de incarcare de 6kg si viteza de centrifugare de 1400 rpm.

 

 

Whirlpool AWOC 0614 review. Pareri si opinii ale utilizatorilor !

In primul rand, cine se respecta alege modelul de masina de spalat incorporabila. In cazul acestui model, Whirlpool AWOC 0614 multe persoane si-au indreptat atentia pentru ca are specificatii extrem de utile. Clasa de eficienta energetica A++, 6kg, 1400 rpm si chiar al 6 lea simt. Aceasta tehnologie o gasim si la modelele de masini de spalat rufe cu incarcare verticala, dar si la cele standard cu incarcare frontala. Este o tehnologie extrem de benefica si utila multumeste orice utilizator. Afisajul LCD ofera informatii pretioase despre programul in curs, precum si usurinta de a alege setarile optime hainelor tale.

 

Whirlpool AWOC 0614 pret. Cat costa acest model incorporabil ?

Inainte de pret, trebuie sa-ti mentionam dimensiunile lui Whirlpool AWOC 0614 pentru ca ai mare nevoie sa stii daca se incadreaza in locul special ales. Latimea este de 82 cm, lungimea de 59.5 si adancimea de 55.5 cm. Hubloul are o deschidere de 172 grade, iar volumul tamburului este de 50 litri. Are o gama vasta de program, iar o siguranta importanta este cea impotriva inundatiilor. Pentru a verifica stocul si pretul disponibile astazi al modelului Whirlpool AWOC 0614, este suficient sa dai un click pe link-ul de mai jos. Acolo gasesti parerile pro si contra ale celor care au testat deja acest model de masina de spalat incorporabila.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
25 × 11 =