Whirlpool AWE 55711 R masina de spalat rufe cu design simplist !

Whirlpool AWE 55711 R forum. Descopera tehnologiile, specificatiile si caracteristicile !

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool AWE 55711 R, este o masina simpla, cu un design simplist si atragator. Este ideala pentru cei ce prefera lucrurile simple, dar bune. Vorbind despre producatorul Whirpool, nu ai de ce sa-ti faci griji in privinta calitatii si a duratei de viata. Aceasta masina de spalat rufe are o capacitate de incarcare de 5,5 kg si o viteza de centrifugare de 1100 rpm. Clasa energetica este incadrata in clasa A++, asa ca facturile la energia electrica nu vor fi de speriat. Citeste in continuare si vezi parerile cumparatorilor si la ce pret se gaseste aceasta masina de spalat rufe.

 

 

 

Whirlpool AWE 55711 R review. Este un produs foarte bine apreciat! De ce?

 

Din 56 de review-uri existente in acest moment, Whirlpool AWE 55711 R are o nota de 4.55 din maximul de 5. Acest lucru demonstreaza ca in mare cumparatorii au fost multumiti de cele oferite de acest produs. Ei au revenit cu parerile lor pro si contra, pentru a ajuta si alti potentiali cumparatori. De aceea recomandam sa citesti si tu cu atentie parerile si opiniile pentru ca doar asa vei putea lua cea mai intelepta decizie. Produsul este simplu, un numar de 8 programe, sistem de control antispuma si optiune pentru spalare rapida. Consumul de energie este de 160 kwh/an. Whirlpool AWE 55711 R este produsul care iti va incanta ciclurile de spalare fiind silentioasa si discreta in coltul ei.

Whirlpool AWE 55711 R pret. La ce pret gasesc aceasta masina de spalat ?

 

De mentionat ca printre programe poti alege baby, ecobumbac, delicate, bumbac, jeans, lana, sintetice, si programul rapid de 15 minute. Sunt specificatii care conteaza in opinia unora dintre dvs, de aceea le-am mentionat. Dimensiunile de depozitare sunt de asemenea importante, tinand cont ca locuintele sunt tot mai inghesuite. Whirlpool AWE 55711 R are latimea de 40 cm, inaltimea de 90 cm si adancimea de 60 cm. Cuva este din polipropilena, iar tamburul din otel inoxidabil. Printre functii are control al balansului si sistemul de detectare a spumei. Preturile variaza, asa ca pentru a afla pretul valabil astazi, doar dai un click pe butonul de mai jos. Vezi pretul si citeste cu mare atentie parerile si opiniile cumparatorilor inainte de a plasa comanda finala.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
11 × 9 =