Star-Light CF-157AP congelator cu 5 sertare si inaltime de 142 cm.

Star-Light CF-157AP forum. Tehnologii, specificatii si caracteristici !

Consumul de energie electrica in cazul congelatorului Star-Light CF-157AP este redus cu 20% fata de congelatoarele din clasa A. Acesta face parte din clasa de eficienta energetica A+, iar factura de energie electrica va fi redusa. El iti va asigura prospetimea pentru timp indelungat fara nicio grija din partea ta. Star-Light CF-157AP iti ofera un spatiu generos de stocare cu ajutorul celor 5 compartimente. Chiar daca acum este iarna, iti poti depozita produsele preferate pentru a le avea la indemana. Un congelator este de un real ajutor mai ales atunci cand tai porcul si vrei sa pastrezi carnea in cele mai bune conditii. Din cele 5 compartimente, 3 dintre acestea sunt dotate cu rafturi glisante.

 

 

Star-Light CF-157AP review. Ce parere au cumparatorii despre congelator !

 

Volumul net total al congelatorului Star-Light CF-157AP este de 157 litri, cu un consum energetic de 213 kWh/an. Dupa cum spuneam exista 5 compartimente, din care 3 sunt rafturi glisante pentru usurinta alegerii alimentului necesar. Sistemul de dezghetare este manual, iar capacitatea de congelare in 24 de ore este de 10 kilograme. Culoarea este alba, usa este reversibila, insa deschiderea standard este pe parte dreapta. Manerul este vertical, iar stilul este standard. O parte din cumparatorii Star-Light CF-157AP au avut placerea sa revina cu o parere persoanala. De aceea, inainte de a plasa o comanda, citeste din cele 72 de review-uri pro si contra. Per total, dintr-un maxim de 5 , congelatorul a obtinut nota 4.69.

Star-Light CF-157AP pret. Cum pot intra in posesia congelatorului ?

 

Star-Light CF-157AP are un compresor de clasa climatica SN-T, agent de racire R600a, iar nivelul de zgomot produs este de 42 dB. Dimensiunile sunt de 142 x 55 x 55 cm, cu o greutate de 46 kilograme. Uita de vizitele dese la supermarket si fa-ti provizii consistente pentru ca Star-Light CF-157AP iti ofera un spatiu generos. Astfel faci economie de combustibil si de timp, pentru ca vei avea tot ce este necesar chiar la tine in casa. Prin butonul de mai jos, ajungi pe pagina de unde poti cumpara acest congelator la cel mai bun pret. Verifica pretul, stocul disponibil, precum si parerile pro si contra.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
7 + 4 =