Samsung WD80J6410AW/LE masina de spalat rufe cu uscator !

Samsung WD80J6410AW/LE forum. Specificatii, caracteristici, tehnologii si beneficii !

Samsung WD80J6410AW/LE este masina de spalat cu uscator care iti va scuti foarte mult din muncile zilnice. Bagi la spalat, scoti rufele, le calci si te imbraci cu ele. Uita de timpul pierdut sa scoti rufele, le intinzi pe culme, le strangi, etc. Profita de capacitatea de spalare de 8kg si cea de uscare de 6kg. Samsung WD80J6410AW/LE are viteza de centrifugare de 1400 rpm, clasa A. In cazul acestor tipuri de masini de spalat cu uscator, clasa de eficienta energetica se calculeaza diferit.

 

Pentru a economisi energie, poti spala la rece, gratie functiei EcoBubble. Smart Check permite conectarea smartphone-ului la Samsung WD80J6410AW/LE si detecteaza eventualele erori, le diagnosticheaza si ofera solutii simple de depanare. Asadar nu mai stai cu masina de spalat prin service. Poti avea parte de o spalare eficienta in chiar mai putin de o ora, cu Speed Spray. Eco Drum Clean mentine tamburul curat, dezinfectat fara substante chimice.

 

Samsung WD80J6410AW/LE review. Pareri si opinii ale cumparatorilor.

 

Samsung WD80J6410AW/LE s-a vandut in unitati ridicate, insa doar 32 de review-uri sunt in acest moment. De acolo vei afla tot ce i-a multumit si ce nu i-a multumiti pe utilizatori. Asadar iti este foarte simplu sa decizi daca iti doresti aceasta masina de spalat rufe cu uscator sau nu. Durabilitatea motorului cu Inverter a contat pentru ca oamenii vor ca un lucru sa tina multi ani. Mai ales in cazul cand acel produs costa destul de mult.

 

Samsung WD80J6410AW/LE pret. Cine isi permite aceasta masina de spalat ?

 

Cu banii cash este mai greu sa-ti permiti Samsung WD80J6410AW/LE. Insa poti apela la rate egale fara dobanda, un mare avantaj sa poti cumpara produsul la acelasi pret, dar in rate. De asemenea poti cauta la resigilate pentru a profita de un pret si mai bun. Preturile si stocurile variaza, de aceea printr-un simplu click pe butonul de mai jos, afli pretul valabil astazi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
29 × 30 =