Samsung RB37J5000SA/EF o adevarata incantare de grafit metalic !

Samsung RB37J5000SA/EF forum. Specificatii, tehnologii si caracteristici !

In primul rand, ceea ce este special la aceasta combina frigorifica este ca in comparatie cu una obisnuita, are mai mult spatiu interior. Spunem acest lucru deoarece are tehnologia SpaceMax Technology, avand dimensiuni exterioare normale, iar interiorul mult mai spatios pentru ca exista perete cu design suplu. Sistemul All-Around Cooling se ocupa de racirea uniforma a frigiderului, pentru a obtine temperatura constanta. In Samsung RB37J5000SA/EF conditiile sunt ideale pentru carne si peste pentru ca exista zona Fresh oferind mediul ideal pentru pastrarea carnii. Compresorul invertor digital isi controleaza viteza in functie de dorinta ta alegand din cele 7 niveluri. In aceste conditii se utilizeaza mai putina energie electrica si uzura.

 

 

Samsung RB37J5000SA/EF review. Ce motive am sa cumpar combina frigorifica ?

 

Daca nu te-ai convins pana acum, afla ca Samsung RB37J5000SA/EF are sistemul No Frost si la frigider, dar si la congelator. Volumul net total este de 367 litri, din care frigiderul are 269 litri si congelatorul 98 litri. Clasa energetica este A+, iar consumul de curent este de 314 kWh/an. Frigiderul are 3 rafturi din sticla securizata, compartiment pentru legume si fructe si compartiment pentru unt/branzeturi. Pe usa ai la dispozitie sa organizezi cum vrei tu, 6 rafturi. Congelatorul are 3 compartimente printre care unul mare de tip Big Box. Capacitatea de congelare este de 12 kg in 24 de ore. Designul este de Grafit Metalic cu usi reversibile cu deschidere standard pe dreapta.

 

Samsung RB37J5000SA/EF pret. Cum intru in posesia acestei combine frigorifice ?

 

La achizitia Samsung RB37J5000SA/EF primesti si suport pentru oua, dar si tava pentru gheata. Daca pleci in vacanta, ai functia holiday. De asemenea poti apela la nevoie si la functia super-congealre. Samsung RB37J5000SA/EF are o autonomie de 19 ore, sistem de racire All-Around Cooling cu clasa climatica SN-T. Dimensiunile sunt de 201 x 59.5 x 67.5 cm, cu o greutate de 70 de kilograme. Verifica prin butonul de mai jos daca mai este produsul pe stoc si la ce pret il poti achizitiona.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
24 ⁄ 12 =