Samsung RB31FERNDSA combina frigorifica spatioasa si cu aspect placut !

Samsung RB31FERNDSA forum. Tehnologii, specificatii si caracteristici !

Samsung RB31FERNDSA este o combina frigorifica cu sistemul de racire Full No Frost. Volumul total este de 310 litri, din care 212 litri frigiderul si 98 litri congelatorul. Afisajul LED iti va oferi informatii necesare si va usura alegerea temperaturilor optime in functie de dorintele tale. Clasa de eficienta energetica este A+, cu un consum de 299 kWh. Organizarea frigiderului este formata din 3 rafturi de sticla securizata, compartiment pentru legume si fructe, dar si 4 suporturi reglabile pe usa. Congelatorul are 3 compartimente si o capacitate de congelare de 12 kg in 24 de ore. Samsung RB31FERNDSA are sistem de avertizare acustica in caz in care usa nu va fi inchisa, sistem MultiFlow, dar si compreson Inverter Digital.

 

Samsung RB31FERNDSA review. Care sunt parerile cumparatorilor ?

Combina frigorifica Samsung RB31FERNDSA a obtinut nota 4.72 din 5, in urma celor 62 de review-uri. Fiecare utilizator are anumite nevoi si asteptari de la un produs, insa eficienta Samsung RB31FERNDSA este clara si parerile sunt de recomandare. Pretul este unul accesibil si pe buzunarul fiecaruia. Are o culoare argintie, usi reversibile cu deschidere standard pe dreapta. Manerul este incorporat, iar iluminarea interioara se face cu ajutorul becului de tip LED. In accesorii primesti suport pentru oua si tava pentru gheata. Inainte sa cumperi acest produs, sau oricare altul, citeste cu mare atentie parerile pro si contra pentru a lua cea mai buna decizie.

 

 

Samsung RB31FERNDSA pret. Cat costa combina frigorifica spatioasa ?

In finalul prezentarii combinei frigorifice Samsung RB31FERNDSA, mentionam faptul ca are un compresor su agent de racire R600a. Nivelul de zgomot produs de compresorul cu o durata de viata de pana la 10 ani, este de 39 dB. Dimensiunile sunt de 185 x 59.5 x 66.8, iar greutatea combinei frigorifice este de 65 kilograme. Combina frigorifica poate fi exact ceea ce cauti, de aceea se recomanda citirea cu atentie a articolului si evident a parerilor pro si contra. Pentru a verifica pretul si stocul disponibile astazi, este suficient sa dai click pe link-ul de mai jos si vei fi la un singur pas de a plasa comanda.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
3 − 2 =