Samsung RB29HSR2DWW/EF combina frigorifica alba cu Full No Frost !

Samsung RB29HSR2DWW/EF forum. Specificatii, tehnologii si caracteristici !

Descopera o combina frigorifica performanta la un pret accesibil oricui. In primul rand spui adio necesitatii de a dezgheta frigiderul. Samsung RB29HSR2DWW/EF are sistemul Full No Frost, asta insemnand ca nici in congelator si nici in frigider nu se va mai forma gheata ca sa fie necesara dezghetarea. Volumul net total este de 289 litri din care congelatorul retine 76 litri. Frigiderul si-a alocat un volum net de 213 litri. Clasa de eficienta energetica este A+, iar consumul energetic este de 272 kWh/an. Frigiderul detine 3 rafturi din sticla securizata si compartiment legume si fructe. Pe interiorul usii ai la dispozitie 3 suporturi pentru lejeritatea depozitarii sticlelor.

 

 

Samsung RB29HSR2DWW/EF review. Care sunt parerile celor care au cumparat produsul ?

Din 148 de review-uri in acest moment sa obtii nota 4.72 din 5, inseamna mult pentru Samsung RB29HSR2DWW/EF. Este o dovada clara ca isi face treaba si ca este necesar in orice gospodarie. Pe site-ul care comercializeaza Samsung RB29HSR2DWW/EF, gasesti pe larg aceste review-uri cu parerile pro si contra. Evident, gasesti si pareri negative, dar pot fi negative pentru unii, iar pentru altii nu. De aceea recomandarea este sa citesti cu atentie mare parte din aceste pareri ca sa poti lua decizia cea mai buna. Culoarea este alba, usi reversibile cu deschidere standard pe dreapta.

 

Samsung RB29HSR2DWW/EF pret. Este o combina frigorifica scumpa sau nu ?

In primul rand vorbim de amprenta Samsung, ceea ce garanteaza lucru de calitate. Samsung RB29HSR2DWW/EF are sistem de avertizare pentru usa deschisa, tava pentru gheata, iar clasa climatica este SN-N-SN-T. Autonomia este de 20 de ore in cazul unei pene de curent, iar nivelul de zgomot este de 39 dB. Dimensiunile sunt de 178 x 59.5 x 66.8, informatie necesara in alegerea spatiului potrivit inainte sa dai comanda. Pentru a intra in posesia Samsung RB29HSR2DWW/EF. Doar asa vei putea vedea pretul valabil astazi, precum si stocul disponibil in acest moment.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
12 × 28 =