Samsung RB29FDRNDSA Full NoFrost cu afisaj si dozator de apa !

Samsung RB29FDRNDSA forum. Caracteristici, tehnologii si specificatii !

In comparatie cu compresoarele clasice care pot porni si se opri, cel folosit pe combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSA este cu inversor digital. Mai exact acesta are 5 niveluri, pentru a raspunde econom la fiecare nivel de umiditate si a sablonului de folosire. Asadar ai economie de energie, de uzura, zgomot scazut si o garantie de 10 ani! Pe usa raftul mare este mai adanc decat in cazul altor frigidere obisnuite. Iluminarea cu LED este foarte puternica in cazul combinei frigorifice Samsung RB29FDRNDSA, pentru a gasi cu usurinta tot ce ai nevoie. Tehnologia NoFrost permite racirea uniforma si astfel nu se formeaza gheata. Faptul ca racirea se face exact cat trebuie, durata de viata a sistemului este prelungita.

 

 

Samsung RB29FDRNDSA review. Detalii amanuntite despre combina frigorifica deosebita !

Pentru verile caniculare, Samsung RB29FDRNDSA iti pune la dispozitie in usa frigiderului dozatorul de apa. Clasa energetica A+ aduce un consum anual de doar 272 kWh. Volumul total net al frigiderului este de 190 litri, iar cel al congelatorului de 98 litri. In frigider ai 3 rafturi din sticla securizata, dar si compartimentul pentru legume si fructe. Congelatorul are 3 compartimente, sistemul de deghetare este automat, iar capacitatea de congelare in 24 de ore este de 12 kilograme. Samsung RB29FDRNDSA are functie de super-congelare, avertizare usa deschisa, sistem multiflow si compresor inverter digital. Ca si accesorii, primesti in colet suport pentru oua si tava pentru gheata.

 

Samsung RB29FDRNDSA pret. Citeste review inainte de a plasa comanda !

 

Culoarea combinei frigorifice Samsung RB29FDRNDSA este  argintiu, usi reversibile cu deschidere standard pe dreapta. Combina frigorifica dispune de un compresor cu clasa climatica SN-T-ST-T, agent de racire R600a. Autonomia fara curent este de 18 ore, nivelul de zgomot atinge doar 39 dB. Dimensiunile sunt de 178 x 59.5 x 66.8 cm cu o greutate totala de 63 kilograme. Samsung RB29FDRNDSA are o nota impresionanta de 4.8 din 5, obtinuta din 45 de review-uri. Recomandam ca inainte de a plasa comanda, sa citesti cu atentie parerile pro si contra. Preturile si stocurile variaza, de aceea pentru a verifica aceste aspecte, click pe butonul de mai jos.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
19 − 10 =