Liebherr CU 3311 disponibil pe multe culori, SmartFrost, A++ !

Liebherr CU 3311 forum. Specificatii, tehnologii si caracteristici !

Combina frigorifica Liebherr CU 3311 este un electrocasnic simplu, dar foarte util si de calitate. Inainte de toate, mentionam ca exista model identic insa pe culori diferite. Poate nu iti place alb, sau nu se asorteaza cu decorul din casa ta. De aceea, poti alege varianta argintiu, alb, verde, albastru si chiar rosu. Toate aceste culori, au aceleasi specificatii. Volumul net total este de 294 litri, frigiderul avand 210 litri, iar congelatorul 84 litri. Clasa de eficienta energetica este A++, cu un consum anual de 210 kWh, iar in 24 de ore de doar 0.575. Simbolul Liebherr sunt muchiile tesite, oferind o nota eleganta. Amprenta asupra Liebherr CU 3311 este a inginerilor germani, oferind tot ce este mai bun si mai calitativ catre client.

 

 

Liebherr CU 3311 review. Cumparatorii au pareri bune sau nu despre produs ?

66 de review-uri are acest model pana in acest moment. Din nota maxima 5, Liebherr CU 3311 a obtinut 4.67. Lucru ce demonstreaza ca parerile sunt foarte bune si de recomandare. Evident, poti citi si tu toate parerile pro si contra pentru a iesi din dubiile pe care le ai acum. Frigiderul are 4 rafturi, iar sistemul de dezghetare este automat. Congelatorul este compartimentat in 3, iar sistemul de deghetare al acestuia este manuala. Capacitatea de congelare este de 4kg in 24 de ore. Dupa cum spuneam, culorile sunt diversificate, usile reversibile cu deschiderea standard pe dreapta. Iluminarea interioara este de tip LED.

 

Liebherr CU 3311 pret. Cum pot intra in posesia combinei frigorifice ?

In functii si siguranta, Liebherr CU 3311 are CoolPlus, FrostSafe, SmartFrost. De asemenea primesti suport pentru sticle si tava pentru gheata. Clasa climatica este SN-T, iar autonomia fara curent, in cazul unei pene, este de 27 de ore. Nivelul de zgomot ajunge la 39 dB, iar dimensiunile sunt de 181.2 x 55 x 62.9 cm. Poti cumpara si tu aceste specificatii la un pret accesibil, in culoarea preferata. Ofera bucatariei tale o pata de culoare si comanda acum Liebherr CU 3311. Click pe link-ul de mai jos pentru a verifica daca este pe stoc si evident la ce pret il poti achizitiona astazi. Preturile variaza, de aceea trebuie sa verifici exact in momentul in care citesti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
13 × 3 =