Indesit LR9 S1Q F X combina frigorifica cu inaltime de 200 cm !

Indesit LR9 S1Q F X forum. Caracteristici, specificatii si tehnologii !

Indesit LR9 S1Q F X combina frigorifica care face parte din gama celor eficienta, spatioase, elegante si chiar practice. Acest model este capabil sa raspunda tuturor cerintelor si nevoilor clientilor sai. Freezer Openspace reprezinta capacitatea de depozitare a cutiilor mari deoarece are 2 compartimente flexibile. Frigiderul iti garanteaza umiditate pana la 70% tocmai pentru pastrarea in conditii optime a alimentelor fie neimpachetate. Referitor la congelator, acesta este complet fara gheata si asigura conditiile maxime de pastrare a alimentelor congelate. Noua gama de frigidere Indesit Extra este extrem de accesibil si usor de utilizat, iar gheata va lipsi datorita tehnologiei Less Frost.

 

Indesit LR9 S1Q F X review. Detalii amanuntite despre combina frigorifica !

Clasa de eficienta energetica este A+, iar consumul energetic de 321 kWh/an. Frigiderul are un volum net de 257 litri, iar congelatorul de 111 litri. In frigider sunt 5 rafturi din sticla, dar si compartiment pentru legume si fructe. Pe usa poti utiliza pentru sticle din cele 3 suporturi. Congelatorul este compartimentat in 3 si are o capacitate de congelare de 5 kg in 24 de ore. Design-ul este din inox, de culoare argintiu.  La primirea coletului primesti si tava pentru gheata. Nivelul de zgomot este de 38 dB, un compresor cu clasa climatica SN-T. Dimensiunile sunt de 201.1 x 59.5 x 65.5.

 

Indesit LR9 S1Q F X pret. Ce nota a obtinut combina frigorifica Indesit ?

Asa cum stii deja, pe site-ul care comercializeaza Indesit LR9 S1Q F X, gasesti si pareri pro si contra ale utilizatorilor. Este un mare avantaj sa citesti acele pareri, pentru a putea lua cea mai buna decizie. Evident, pot fi si persoane care isi doresc mult mai mult decat poate oferi o combina frigorifica. Insa facand o medie, poti vedea ce avantaje si beneficii iti ofera Indesit LR9 S1Q F X si ce nu. Recomandam citirea cu atentie a tuturor informatiilor, precum si a parerilor cumparatorilor. Preturile variaza, fiindca mereu se fac oferte, promotii, etc. De asemenea poti gasi la un pret mult mai bun in gama resigilatelor, sau chiar sa cumperi in rate egale fara dobanda. Verifica pretul si stocul combinei frigorifice Indesit LR9 S1Q F X cu un click pe butonul de mai jos.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
10 × 21 =