Indesit IWD 71252 C ECO EU masina de spalat rufe cu functia Eco Time !

Indesit IWD 71252 C ECO EU forum. Caracteristici, specificatii si tehnologii !

Indesit IWD 71252 C ECO EU are capacitate de incarcare de 7kg si viteza de centrifugare de 1200 rpm. Clasa de eficienta energetica A++, face ca masina de spalat rufe sa fie economa cu factura ta de energie electrica. Design-ul este placut, cu multe informatii scrise pe sertatul de detergent, butoane si un mini afisaj. Functia Eco Time, inseamna ca nu trebuie sa astepti sa se stranga rufe pentru o spalare completa. Poti spala chiar si o cantitate de doar 3 kg, timpul redus cu 30% si foloseste cu 40% mai putina apa si energie.

 

Energy Saver este disponibila in cazul rufelor de bumbac, sintetice si jeans. Aceasta functie aduce o economie de pana la 70%, avand un consum optimizat de resurse. Mai poti alege de la masina de spalat rufe Indesit IWD 71252 C ECO EU, programe speciale sport. Delay Timer te ajuta sa programezi sa porneasca spalare exact cand iti doresti. Aceasta masina de spalat rufe, are din cele 16 programe, unul special pentru incaltaminte. Putem spune ca este un adevarat avantaj, pentru ca nu-ti va strica incaltamintea.

 

 

Indesit IWD 71252 C ECO EU review. Pareri si opinii ale cumparatorilor acestui produs.

Un cumparator spune ca este o masina de spalat foarte buna, la un pret corect, altul spune rezonabil, iar altul ca nu a gresit cu alegerea facuta. In mare parte, Indesit IWD 71252 C ECO EU se bucura de note bune, de recomandare. Poti citi pe larg toate parerile pro si contra lasate de cei care au cumparat Indesit IWD 71252 C ECO EU. Doar un click pe butonul rosu de mai sus si vezi gasi toate parerile despre masina de spalat rufe.

 

 

Indesit IWD 71252 C ECO EU pret. La ce pret pot cumpara masina de spalat ?

 

Evident, fiecare dintre noi, alocam o anumita suma de bani pentru un electrocasnic. Dar trebuie sa fim constienti si flexibili, ca este posibil sa gasim exact produsul de care avem nevoie. Pretul poate depasi asteptarile, dar Indesit IWD 71252 C ECO EU merita fiecare leut. Convinge-te singur/a si vezi pretul valabil astazi cu un click pe butonul de mai jos.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
24 + 27 =