Indesit ITW D 61052 W afla de ce sa cumperi aceasta masina de spalat !

Indesit ITW D 61052 W forum. Tehnologii, specificatii si caracteristici !

 

Indesit, unul dintre cei mai mari si mai vechi producatori de electrocasnice din lume, ne demonstreaza si astazi ca isi merita laudele. In cazul modelului de masina de spalat rufe cu incarcare verticala, avem Indesit ITW D 61052 W. Este un produs foarte accesibil la pret, cu o capacitate de incarcare de 6 kg. Viteza de centrifugare ajunge pana la 1000 rpm. Clasa de eficienta energetica este A++ si design-ul este placut, iar afisajul ajuta la alegerea programelor dorite. Astfel ciclurile de spalare vor fi mult mai prietenoase si intuitive. Consumul de curent in program standard este de doar 0.9 kwh.

 

 

 

Indesit ITW D 61052 W review. Parerile cumparatorilor !

 

O mica parte dintre cei care au cumparat Indesit ITW D 61052 W, au revenit cu parerile pro si/ sau contra despre acest model. In cazul tau, este de mare ajutor pentru ca afli cum se comporta masina de spalat fara sa dai niciun ban. Iti va fi mult mai simplu, pe baza parerilor si opiniilor sa decizi daca Indesit ITW D 61052 W este produsul de care ai nevoie sau nu. Acest model iti pune la dispozitie o variata gama de programe (18). Astfel incat iti va spala cu grija orice tip de tesatura.

 

Indesit ITW D 61052 W pret. Cat costa masina de spalat rufe cu incarcare verticala ?

Alte mici detalii care te-ar interesa ar fi faptul ca tamburul este din inox, cuva din poliplex, iar volumul tamburului de 42 litri. Dimensiunile sunt de 40 cm latime, 90 cm inaltime si de 60 cm adancime. Zgomotul la centrifugare este 75 dB(A), iar la spalare de doar 59 dB(A). Preturile nu sunt fixe, asa ca pentru a descoperi la ce pret poti cumpara Indesit ITW D 61052 W astazi, trebuie doar sa dai un click pe link-ul de mai jos si afli. Totul este foarte simplu, tot ce ai de facut este sa citesti parerile. Apoi trebuie sa alegi modalitatea de plata a lui Indesit ITW D 61052 W.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
26 + 11 =