Indesit Innex XWDE 961480X uscator si masina de spalat 2 in 1. Avantaje ?

Indesit Innex XWDE 961480X forum. Specificatii, caracteristici si tehnologii !

Capacitate de spalare 9 kg, iar de uscare 6 kg, sunt caracteristicile principale care recomanda Indesit Innex XWDE 961480X. Viteza de centrifugare de 1400 rpm, are de asemenea rolul ei. Gama de 16 programe, iti permite sa te joci cum si cat vrei cu diferite tipuri de haine. Clasele de eficienta energetica A, de spalare A si de centrifugare A. Asta demonstreaza ca este un produs bun si eficient pe toata linia.

 

Ai 16 programe de spalare si 12 de uscare, printre care si program express. Poti alege centrifugarea, precum si programarea intarziata. Cuva este din poliplex, iar tamburul din inox. Greutatea totala este de 72 kg, cu dimeniuni de 60.5 cm latime, 85 cm inaltime si 59.5 cm adancime. Cu o ruleta, poti descoperi daca Indesit Innex XWDE 961480X incape in spatiul dorit sau nu. Familiile numeroase au doar de castigat sa spele 9 kg de rufe intr-un singur ciclu.

 

Indesit Innex XWDE 961480X review. Pareri si opinii ale cumparatorilor !

 

Un numar de 73 de review-uri nota 4.21 din 5, ne-au facut sa credem ca Indesit Innex XWDE 961480X merita sa fie descris in acest review. Este bine sa stii ca poti gasi informatii suplimentare despre un produs. De mare ajutor sunt parerile pro si contra exprimate de utilizatori in urma interactiunii cu masina de spalat rufe cu uscator. Click pe butonul de mai sus si citeste fiecare parere, astfel incat la final vei sti daca dai banii sau nu.

 

 

Indesit Innex XWDE 961480X pret. Accesibil sau nu ?

 

Chiar si la pretul intreg, Indesit Innex XWDE 961480X este un electrocasnic accesibil. Daca mai ai si norocul sa prinzi la reducere, deja poti spune ca este ultra-accesibil pretul. Profita si tu de beneficiile pe care le aduce aceasta masina de spalat in casa ta. Ai si masina de spalat si uscator intr-un singur electrocasnic, asa ca spatiul nu mai e o problema. Click pe butonul de mai jos si vezi pretul disponibil astazi, stocul si parerile utilizatorilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
14 ⁄ 2 =