Indesit Innex XWDA 751480X masina de spalat rufe cu uscator cu renume !

Indesit Innex XWDA 751480X forum. Specificatii, caracteristici, tehnologii si beneficii !

E adevarat ca putem recunoaste ca o masina de spalat rufe cu uscator este un real beneficiu. Nu trebuie sa apelezi zilnic la aceasta functie, insa cand ai nevoie, o sa-i afli pe pielea ta beneficiul. Indesit Innex XWDA 751480X este o marca de renume, care tine pasul cu tehnologia si iti aduce o masina de spalat rufe cu uscator. Viteza de centrifugare de 1400 rpm, capacitate de incarcare 7kg, iar cea de uscare de 5kg. La dispozitie iti sunt puse 16 programe pentru a alege exact ce ai nevoie in functie de rufe.

 

Innex este un buton care selecteaza, spala si usuca in asa fel incat sa-ti scoata rufe usor de calcat. Functia Express Wash & Dry hainele sunt spalate, uscate si gata de purtare in doar 45 minute. Senzorii de la nivelul tamburului te scutesc de ghicitorile pentru setarea cea mai potrivita. Acesta monitorizeaza automat umiditatea si opreste exact cand rufele sunt uscate. Mirosurile persistente pot fi eliminate gratie miscarii cuvei, finalizand cu o clatire la final si control al temperaturii constante.

 

 

Indesit Innex XWDA 751480X review. Marturisiri, opinii si pareri ale clientilor.

 

96 de review-uri cu nota 4.34 din 5 demonstreaza ca Indesit Innex XWDA 751480X este ceea ce cauti. Pentru o utilizare perfecta si optima, trebuie sa respecti instructiunile de utilizare. In general parerile sunt de lauda si de recomandare. Le poti citi pe fiecare in parte printr-un click pe butonul de mai sus. Vazand parerile pro si contra, poti pune in balanta si sa te decizi daca vrei Indesit Innex XWDA 751480X.

 

Indesit Innex XWDA 751480X pret. Cat costa masina de spalat cu uscator ?

 

Putem spune ca are un pret foarte bun, mai ales in raportul pret – calitate – beneficii. In primul rand este vorba de Indesit, apoi ceea ce iti ofera Indesit Innex XWDA 751480X este cu adevarat demn de achizitie. In mare parte ai aflat ce este si beneficii are masina de spalat rufe cu uscator Indesit. Ramane sa vezi si alte poze, sa citesti review-urile si cu un click pe butonul de mai jos, vezi stocul si pretul disponibile astazi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
25 − 21 =