Indesit CAA 55 combina frigorifica la un pret accesibil oricui !

Indesit CAA 55 forum. Specificatii, tehnologii si caracteristici !

Static Automatic Control, pastreaza alimentele in stare perfecta si proaspete. In interiorul combinei frigorifice Indesit CAA 55 exista senzori ce permit mentinerea temperaturii corecte. Tot datorita acestor senzori se limiteaza si formarea gheii pe interior. Combina frigorifica are un volum total de 234 litri, din care frigiderul are 150 litri, iar congelatorul 84 litri. Clasa de eficienta energetica este A+, iar consumul de energie intr-un an este de 256 kWh. Frigiderul are 3 rafturi din sticla securizata, precum si compartiment pentru legume si fructe. Pe interiorul usii frigiderului, ai la dispozitie 3 suporturi reglabile. Sistemul de dezghetare este automat. Congelatorul are 4 compartimente, sistemul de deghetare fiind manual. Capacitatea de congelare este de 2 kg in 24 de ore.

 

Indesit CAA 55 review. Opiniile si parerile cumparatorilor despre produs !

 

Indesit CAA 55 a obtinut 4.47 din maxim nota 5, rezultata din 53 de review-uri. In mare parte combina este recomandata pentru utilitatea de care a dat dovada la cumparatori. Evident, produsul a fost vandut in cantitate mult mai mare, insa nu toti au avut placerea sa fie de ajutor cu o parere personala. Culoarea este alba, usile reversibile cu deschidere standard pe partea dreapta. Manerul este orizontal integrat. Indesit CAA 55 ofera functia de super-congelare si sistemul antibacterian. La accesorii primesti suportul pentru oua. Inainte de a plasa comanda, recomandam sa citesti cu atentie parerile pro si contra pentru a putea lua cea mai buna decizie.

Indesit CAA 55 pret. Cat costa combina frigorifica ?

 

Indesit CAA 55 are un compresor cu b cu agent de racire R600a. Autonomia fara curent este de 17 ore, iar nivelul de zgomot atinge 44 dB. Dimensiunile acestui model de combina frigorifica este de 174 x 54.5 x 58 cm. Cu siguranta ai afla tot ce inseamna aceasta combina frigorifica si cu aceste informatii, plus parerile personale lasate de peste 50 de persoane, iei decizia cea mai buna. Preturile variaza des, asa ca verifica pretul astazi prin intermediul butonului de mai jos. De asemenea vezi si stocul disponibil, precum si gama resigilatelor pentru a alege varianta cu cel mai bun pret.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
29 − 4 =