Hotpoint XH9 T2Z COJZH culoarea silver black, volum 369 litri !

Hotpoint XH9 T2Z COJZH forum. Specificatii, tehnologii si caracteristici !

O super importanta caracteristica a combinei frigorifice Hotpoint XH9 T2Z COJZH, este Day 1. Aceasta inseamna ca tehnologia specifica Day 1 creeaza mediul optim pentru alimente pentru o prospetime ca in prima zi, timp de 14 zile. High Definition este atmosfera ideala in pastrarea prospetimii a alimentelor, precum si a calitatilor acestora. Mai ai inglobat in Hotpoint XH9 T2Z COJZH tehnologia Air Tech Evolution,  Active Oxygen, Hygiene Advance si Air Technology. O multime de tehnologii intr-o singura combina frigorifica. Pentru a nu aglomera articolul cu explicatii la fiecare tehnologie, acestea se pot citi pe larg printr-un click pe butonul de mai jos.

 

 

Hotpoint XH9 T2Z COJZH review. Ce spun cumparatorii, ce parere au  ?

EcoTech indica cele mai inalte standarde de eficienta energetica, nivel scazut de consum si performante excelente. Un dispozitiv integrat in sistemul MultiFlow elibereaza O3, astfel fiind reduse formarile de bacterii. Ultra Fresh Crisper este sertarul care are o izolatie cu filtru de etilena, astfel alimentele isi pastreaza aromele. Multipower Inverter cel mai bun sistem de recuperare a temperaturii la fiecare deschidere a usii. Parerile cumparatorilor sunt si pro, dar si contra. Insa dovada ca Hotpoint XH9 T2Z COJZH este un strict necesar, sunt cele 40 review-uri cu nota 4.55 din 5. Este foarte bine sa treci cu privirea si prin parerile exprimate de cumparatori. Te vor ajuta mult in privinta combinei frigorifice Hotpoint XH9 T2Z COJZH.

Hotpoint XH9 T2Z COJZH pret. Cu atatea tehnologii, sigur este scump !

Volumul net total este de 369 litri, frigiderul ocupand 264 litri, iar congelatorul 105 litri. Clasa A++ are un consuma de energie annual de 282 kWh. Frigiderul are 3 rafturi de sticla securizata, iar congelatorul 3 compartimente. Capacitatea de congelare este de 10 kg in 24 de ore. Frigiderul beneficiaza de functia 3 in 1 Zone Ultra Fresh Crisper Active Oxygen, iar congelatorul Clever Out 2015. In functii, ai vacanta, super-congelare si super-racire. Dimensiunile Hotpoint XH9 T2Z COJZH sunt de 200.1x60x72  cm. Verifica stocul si pretul disponibile astazi, printr-un click pe butonul de mai jos.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
30 ⁄ 15 =