Hotpoint ENBYH 19323 FW O3 combina frigorifica super spatioasa 449 litri !

Hotpoint ENBYH 19323 FW O3 forum. Specificatii, tehnologii si caracteristici !

Combina frigorifica Hotpoint ENBYH 19323 FW O3 reprezinta un mare avantaj in locuinta ta, atat pentru tine cat si pentru ceilalti membri. Active Oxygen elibereaza particule de oxigen activ pentru a purifica aerul si pentru a fi incetinit procesul de deteriorare a alimentelor. Prospetimea va fi ca in prima zi, cel putin 9 zile, pentru ca s-a demonstrate stiintific ca se reduce ofilirea, dispar mirosurile neplacute, se pastreaza aspectul si consistenta initiala. Hotpoint ENBYH 19323 FW O3 mai are tehnologia No Frost Air Tech Evolution care asigura temperatura constanta si o racier mai rapida. Astfel alimentelor sunt pastrate pentru mai mult timp si isi pastreaza calitatile naturale si originale. Hygiene Active este tratamentul cu ioni de argint a peretilor interior. Astfel este prevenita formarea mucegaiului si a bacteriilor.

 

 

Hotpoint ENBYH 19323 FW O3 review. De ce si-au cumparat clientii acest model ?

 

Hotpoint ENBYH 19323 FW O3 are un volum net total de 449 litri, din care frigiderul retine 301 litri si congelatorul 148 litri. S-a demonstrat ca familiile numeroare au ales acest model de combina frigorifica gratie spatiului ultra-generos. Clasa de eficienta energetica este A++, cu un consum anual de 328 kWh. Sistemul de racier este Full NoFrost, iar pe usa ai un panou de control de tip LCD. Frigiderul dispune de 2 rafturi, iar congelatorul are o capacitate uimitoare de congelare, de 18 kg in 24 de ore. Design-ul este placut si atragator pentru ca este o combina frigorifica din inox, astfel si culoarea este tot inox. Usile sunt reversibile cu deschidere standard pe partea dreapta.

 

 

Hotpoint ENBYH 19323 FW O3 pret. Este pe stoc? La ce pret?

 

Vrei sa pleci in vacanta? Hotpoint ENBYH 19323 FW O3 are functia vacanta, super-racire, sistem antibacterian, sistem avertizare usa deschisa. Combina frigorifica are un compressor cu clasa climatica SN-N-ST-T, iar autonomia fara curent este de 18 ore. Hotpoint ENBYH 19323 FW O3 are 195 cm x 70 cm x 74 cm, iar nivelul de zgomot produs de compressor este de 40 dB. Pentru a afla pretul valabil astazi, click pe butonul de mai jos. Acolo poti citi si parerile celor care au cumparat deja aceasta combina frigorifica si gasesti pareri pro si contra.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
25 × 6 =