Hotpoint ENBGH19223FW combina frigorifica super voluminoasa !

Hotpoint ENBGH19223FW forum. Specificatii, tehnologii si caracteristici !

Hygiene Advance este super importanta atunci cand vine vorba de pastrarea prospetimii alimentelor. Aceasta reprezinta un tratament cu ioni de argint asupra peretilor interiori. Astfel se previne formarea mucegaiului si a bacteriilor, fiind asigurat mediul ideal pentru alimente proaspete. Hotpoint ENBGH19223FW este combina frigorifica cu un volum al frigiderului de 302 litri, iar congelatorul de 148 litri. Este o combina frigorifica ideala pentru familiile numeroase, sau chiar si in familii restranse, dar care isi fac provizii de hrana. Clasa de eficienta energetica este A+, cu un consum anual de energie electrica de 438 kWh. Design-ul este unul placut si atragator de inox cu afisaj LCD pe exteriorul usii frigiderului. Manerul este vertical, iar deschiderea standard este pe partea dreapta.

 

 

 

Hotpoint ENBGH19223FW review. Ce spun cumparatorii despre acest electrocasnic ?

Eticheta principala in cazul Hotpoint ENBGH19223FW este nota generala oferita de utilizatori. Acestia au cumparat combina frigorifica, au testat-o si au revenit cu impresiile pro si contra despre produs. Nu are rost sa trecem aici peste 53 de review-uri, de aceea spunem nota obtinuta din aceste pareri. 4.3 din maximul de 5 este nota ce reprezinta in opinia utilizatorilor Hotpoint ENBGH19223FW. Pentru a vedea de ce tocmai nota asta, poti citi toate parerile pro si contra si va fi mai simplu sa te decizi asupra combinei frigorifice. Raftul pentru vinuri ajuta la gestionarea eficienta a spatiului din frigiderul super spatios.

 

Hotpoint ENBGH19223FW pret. Cum pot sa dau comanda si cat costa ?

Aceasta intrebare are raspunsuri extrem de simple. Inainte de incheiere mentionam functia de vacanta, super-congelare, super-racire si sistemul antibacterian. Autonomia fara curent este de 17 ore, iar zgomotul de 43 dB. Dimensiunile sunt de 195.5 x 70 x 75.5 cm. Hotpoint ENBGH19223FW este o combina frigorifica de dimensiuni mai mari, insa si spatiul pentru depozitat este foarte mare. Mai jos ai un buton prin care ajungi pe pagina care comercializeaza Hotpoint ENBGH19223FW.  Acolo verifici pretul, stocul disponibil si poti citi toate parerile referitoare la acest produs. Pentru un pret mult mai accesibil, verifica gama resigilatelor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
30 + 3 =