Hotpoint-Ariston AWM 129 doi producatori giganti au scos acest model !

Hotpoint-Ariston AWM 129 forum. Caracteristici, specificatii si tehnologii !

Doi mari giganti s-au unit sa puna amprenta cu ce avea fiecare mai bun si asa a iesit modelul Hotpoint-Ariston AWM 129. Are o super capacitate de incarcare de 7 kg si o viteza de centrifugare de 1200 rpm. Clasa de eficienta energetica face parte din A+ si are tehnologia Woolmark Platinum Care. Grija pentru rufele tale sa-si pastreze calitatea este prioritatea principala in cazul acestei masini de spalat rufe incorpotabila. Afisajul de tip LED ofera informatiile necesare despre fiecare ciclu de spalare, precum si usurinta de a alege ce este mai bun pentru hainele tale.

 

 

Hotpoint-Ariston AWM 129 review. Opinii si pareri ale utilizatorilor !

 

Cateva persoane au avut placerea sa revina si sa-si exprime parerile pro si/sau contra. Nu ar conta atat de mult, insa poate cantari mult in alegerea ta. Recomandam sa citesti cu atentie ce a spus fiecare utilizator al modelului Hotpoint-Ariston AWM 129 pentru a vedea daca dai banii sau nu pe acest model. Un mare avantaj este ciclul Goodnight si chiar special baby. La functii si siguranta ai sistemul de reglare a consumului, protectie impotriva inundatiilor si super silent. Asadar poti spala la orice ora din zi si din noapte la masina de spalat incorporabila pentru ca nu vei deranja vecinii.

 

Hotpoint-Ariston AWM 129 pret. Cat costa acest electrocasnic incorporabil ?

 

Dimensiunile Hotpoint-Ariston AWM 129 sunt de 81.5 latime, 59.5cm lungime si adacimea de 54.5 cm. Tamburul are volumul de 52 litri, iar aspectul este de un alb placut. Chiar daca Hotpoint-Ariston AWM 129 sta inchisa, conteaza si aspectul. Conteaza mult sa te uiti cu placere atunci cand bagi la spalat sau scoti rufele. Preturile variaza, de aceea trebuie sa dai click pe link-ul de mai jos si vei vedea pretul, dar si stocul disponibil astazi. In cateva cuvinte, Hotpoint-Ariston AWM 129 este modelul de masina de spalat rufe incorporabila de care ai nevoie !

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
39 ⁄ 13 =