Hotpoint AQD970D49 masina de spalat cu uscator cu design uimitor !

Hotpoint AQD970D49 forum. Specificatii, tehnologii si caracteristici !

Multa lume si-ar dori un astfel de design in casa (vezi foto). Hotpoint AQD970D49 pare a fi ceva din viitor, la care si specificatiile o sustin. Capacitate de incarcare pentru spalare 9kg, iar pentru uscare 7 kg. De ce sa bagi la spalat cate 5-6kg cand poti baga 9 kg? Este simplu, ca la 2 spalari esti deja la echivalentu a 3 spalari in cazul unei masini de spalat simpla. Viteza de centrifugare atinge 1400 rotatii pe minut.

 

Ai la dispozitie informatii despre ciclul de spalare cu ajutorul afisajului LCD. Eficienta energetica A, eficienta la spalare A, eficienta la centrifugare B. Daca te grabesti, ai programul rapid de 45 de minute. Program extra-clatire, bumbac, lana, sintetice, usor de calcat, colorate si baby protect. Tehnologiile super silent, super wash si motor dynamic inverter sunt alte plusuri care optimizeaza fiecare spalare si durata de viata  a masinii de spalat.

 

 

Hotpoint AQD970D49 review. Pareri si opinii ale utilizatorilor !

 

O parte din cei care au utilizat Hotpoint AQD970D49 au vrut sa ajute si ei la randul lor si au lasat opiniile lor. Unii spun ca este foarte buna pentru familiile numeroase, altul ca recomanda, altul ca merita nota 8.5, etc. Parerile sunt pro si contra in functie de asteptarile fiecaruia. De aceea este foarte bine sa te informezi inainte sa cumperi un produs. Hotpoint AQD970D49 a obtinut o nota totala de 4 din 5 rezultata din 76 de review-uri in acest moment.

Hotpoint AQD970D49 pret. Cat costa aceasta masina de spalat cu uscator ?

 

Hotpoint AQD970D49 este o masina de spalat cu uscator foarte frumoasa in primul rand. Apoi evident se tine cont de specificatiile mentionate mai sus si ajungi sa constati ca merita pretul cerut. Pretul variaza de la o zi la alta, de aceea ar fi gresit sa punem pretul in review. Tot ce ai de facut este sa dai click pe butonul de mai jos si astfel poti vedea pretul, stocul si parerile utilizatorilor. Fa-ti prietenii si cunostintele invidioase cu Hotpoint AQD970D49, cu un design uimitor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
14 × 22 =