Electrolux EWX147410W model incorporabil spatios si cu uscator !

Electrolux EWX147410W forum. Specificatii, tehnologii si caracteristici !

Un model nu foarte ieftin este Electrolux EWX147410W. De ce este scump? Vremurile ne cam trag dupa ele si daca vrem sa tinem pasul, incepem sa avem electrocasnicele incorporabile. Cum ar fi sa ai doua dorinte si sa nu le poti indeplini? Vrei si masina de spalat incorporabila, insa vrei si uscator. Aici este locul modelului  celor de la Electrolux. Ai o capacitate de spalare de 7 kg si capacitatea de uscare de 4kg. Viteza de centrifugare este de 1400 rotatii pe minut. Modelul este de culoare alba si are un display care ofera informatii utile despre ciclul de spalare.

 

Electrolux EWX147410W review. Pareri si opinii lasate de utilizatori !

 

Inainte de toate, sa verifici si stocul din gama resigilatelor pentru ca poti gasi acest model si cu cateva sute de lei mai ieftin. Consumul de curent in program standar este de 1.05 kwh la un ciclu de spalare. In cazul in care alegi si uscare, atunci consumul este de 5.67 kwh spalare si uscare. Electrolux EWX147410W ofera o gama de 14 programe pentru diversitatea oricarui tip de haina. Cumparatorii au fost extrem de multumiti de tot ceea ce ofera acest model de masina de spalat rufe incorporabil. Si tu te poti bucura de toate facilitatile achizitionand acest model.

 

Electrolux EWX147410W pret. Cat costa modelul respectiv ?

 

Acest model are si functii precum sistemul de echilibrare a incarcaturii, detectare spuma, siguranta impotriva copiilor, protectie impotriva inundatiilor, dar si uscare prin condensare. Dimensiunile sunt de 82 cm latime, 59.6 cm lungime si 54.4 adancime. Preturile se schimba de foarte multe ori, precum si stocul poate fi indisponibil. Pentru a te asigura ca Electrolux EWX147410W este pe stoc si pentru a vedea pretul, trebuie sa dai click pe link-ul de mai jos. Dupa cum spuneam mai sus, verifica si la resigilate sa vezi cat costa modelul Electrolux EWX147410W.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
21 + 14 =