Electrolux EDP2074GW3 uscator de rufe cu incarcare frontala si afisaj LCD !

Electrolux EDP2074GW3 forum. Descopera de ce sa alegi uscatorul de rufe !

Electrolux EDP2074GW3 este uscatorul de rufe cu incarcare frontala, afisaj LED si o capacitate de incarcare de 7 kilograme. Clasa de eficienta energetica este B, iar printre programe ai de ales intre bumbac, sintetice, sau usor de calcat. Acest uscator dispune de un semnal acustic la terminarea unui program. Daca vrei sa ai rufele uscate cand vii de la serviciu, poti alege functia de programare intarziata. Uscarea se face prin condesare si Electrolux EDP2074GW3 are inglobat senzor de uscare.

 

 

 

 

Electrolux EDP2074GW3 review. Ce spun cumparatorii despre acest uscator ?

 

Din moment ce nota de 4.6 din 5 obtinuta din 70 de pareri, demonstreaza ca Electrolux EDP2074GW3 este un uscator necesar si mai ales de folos. Sistemul inteligent OptiSense regleaza automat timpul de uscare in functie de incarcatura. Asadar nu va consuma niciodata mai multa energie electrica decat este necesara. Rufele pot fi usor de calcat pentru ca uscatorul roteste in ambele directii, dezlipind hainele si previne incurcarea acestora. Citeste pe larg parerile utilziatorilor printr-un click pe butonul de mai sus. Explicatiile acestora te vor lamuri daca ai nevoie sau nu de uscatorul de rufe Electrolux EDP2074GW3.

 

 

Electrolux EDP2074GW3 pret. De unde cumpar si la ce pret se gaseste ?

 

Evident, ai foarte multe beneficii daca cumperi de la cel mai mare magazin online din Romania. Poti returna produsul in 30 de zile fara motiv si multe alte beneficii care iti sunt de ajutor. Inainte de asta, citeste cu atentie politica de retur pentru a sti exact ce poti sa faci. Electrolux EDP2074GW3 este uscatorul de rufe care a indeplinit dorintele multor persoane. Faptul ca vine vremea rece, te va scuti de cosmarul intinsului rufelor si de uscare greoaie. Preturile variaza, de aceea trebuie sa verifici in acest moment la ce pret se mai gaseste acest uscator de rufe. Profita si tu si revino cu o parere dupa ce cumperi uscatorul de rufe Electrolux.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
25 × 29 =