Electrolux EDC2086GW3 uscator de rufe prin condensare, 8 kg !

Electrolux EDC2086GW3 forum. Descopera beneficiile auduse de uscatorul de rufe !

Electrolux EDC2086GW3 are incarcare frontala si afisaj LED. Capacitatea maxima de rufe pentru uscare, este de 8 kg. Poti alege programul pentru rufe din bumbac, sintetice sau chiar optiunea usor de calcat. Astfel tamburul va invarti rufele in ambele parti pentru a evita incolacirea si lipirea acestora. Totul va fi mult mai placut cu ajutorul Electrolux EDC2086GW3. Nu vei mai astepta cateva zile sa se usuce rufele pe sarma, mai ales pe timpul rece. Sau le scoti vara la uscat si ploua, sau bate soarele puternic si iti distruge tesatura.

 

 

 

 

 

Electrolux EDC2086GW3 review. Opiniile si parerile celor care au testat deja produsul !

 

Este aproape un produs de nota 10. Spunem asta pentru ca din maximul de 5, acest uscator a obtinut nota 4,81 dintr-un total de 52 review-uri. Asta demonstreaza clar ca uscatorul de rufe este un produs care te va ajuta. Sistemul inteligent OptiSense este capabil sa aleaga timpul de uscare in functie de incarcatura. Asadar daca nu ai 8 kg de rufe pentru uscare, si timpul va scadea. Tot ce vrea acest uscator de rufe, este sa-ti faca economie la energia electrica. Pe langa aceasta economie, uscatorul iti protejeaza tesaturile si le prelungeste durata de viata.

 

Electrolux EDC2086GW3 pret. Este un uscator scump sau ieftin ?

 

Electrolux EDC2086GW3 este la un pret mediu in acest moment, accesibil multor persoane. Trebuie sa iei in calcul beneficiile uscarii rufelor in doar cateva ore si nu cateva zile. Poti si tu beneficia de Electrolux EDC2086GW3, cu un singur click pe butonul de mai jos. Click, vezi parerile pe larg pro si contra, poze, explicatiile tehnologiilor. De asemenea vei gasi si pretul valabil astazi, precum si modalitati de plata in rate daca alegi aceasta varianta. Dupa ce interactionezi cu acest uscator de rufe, ajuta si tu la randul tau cu o parere despre acesta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
2 + 3 =