Bosch KGV58VL31S combina frigorifica super spatioasa, 505 litri !

Bosch KGV58VL31S forum. Specificatii, caracteristici si tehnologii !

Combina frigorifica Bosch KGV58VL31S are inaltimea de 191 cm si o capacitate impresionanta de 505 litri. Clasa de eficienta energetica este A++, iar designul este unul simplu, argintiu si placut. Tehnologia LowFrost este facilitatea prin care vei avea mai putina gheata in congelator, implicit intretinere usoara si consum redus de energie. Congelatorul beneficiaza de un spatiu de 126 litri cu 2 compartimente. Frigiderul ocupa un volum de 379 litri organizat cu ajutorul a 5 rafturi. Pentru siguranta deplina, rafturile sunt confectionate din sticla securizata. Pe usa ai la dispozitie 4 suporturi, iar sistemul de dezghet al frigiderului este de tip automat.

 

 

 

Bosch KGV58VL31S review. Care sunt parerile cumparatorilor despre acest produs ?

 

In general incercam sa prezentam produse care chiar merita sa fie cumparate. Insa, pot fi situatii in care un potential cumparator sa nu vada produsul ca fiind unul pe care sa dea banii. Parerile sunt impartite, precum si necesitatile, gusturile, etc. Bosch KGV58VL31S a obtinut nota 4.79 din 5 in urma a 28 de review-uri. Concluzia este ca per total, oamenii au fost multumiti de ceea ce a oferit aceasta combina frigorifica. Are functie de super congelare, evacuarea apei din condes si power ventilation. Aceasta functie reprezinta racirea dinamica cu ventilator interior Sistem Low Frost.

 

Bosch KGV58VL31S pret. Cat costa combina frigorifica super voluminoasa ?

In accesorii ai suport pentru sticle, suport pentru oua, precum si tava pentru gheata. Bosch KGV58VL31S detine 1 compresor din clasa climatica SN-T. Autonomia fara curent, in cazul unei pene de curent, acest produs se descurca timp de 26 de ore. Nivelul de zgomot este de 40 dB, o apreciere in categoria pareri, pentru ca este foarte silentios. Dimensiunile sunt de 191x70x77, cu o greutate de 94 kilograme. Pentru a verifica stocul disponibil, precum si pretul valabil astazi, este suficient sa dai click pe link-ul de mai jos. Inainte de a cumpara Bosch KGV58VL31S, recomandam sa citesti si cateva pareri pro si contra sa descoperi in totalitate combina frigorifica.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
19 × 1 =