Bosch KGV36UW30 Low Frost A++ si inaltime de 186 cm de culoare alba !

Bosch KGV36UW30 forum. Specificatii, caracteristici si tehnologii !

Bosch KGV36UW30 ofera mai mult spatiu pentru congelarea produselor de dimensiuni mari cu ajutorul compartimentului BigBox. Fructele si legumele isi pastreaza prospetimea timp indelungat gratie sistemului de control al umiditatii CrisperBox. Rutina si timpul pierdut cu dezghetarea frigiderului nu mai e la moda, pentru ca tehnologia LowFrost asigura mai putina gheata si intretinere usoara. VarioZone faciliteaza accesul in congelator pentru ca ai posibilitatea de a indeparta rafturile de sticla si sertarele. Iluminarea interioara este pe baza de LED, super-congelare si safety glass.

 

 

 

Bosch KGV36UW30 review. Cine a mai testat aceasta combina frigorifica ?

 

Au fost multe persoane care au testat modelul Bosch KGV36UW30, iar o parte dintre acestia au revenit cu pareri pro si contra. Este important sa le citesti pentru a putea lua cea mai buna decizie, fara asa cheltui niciun ban. Volumul total net este de 309 litri, frigiderul avand 215 litri, iar congelatorul 94 litri. Clasa energetica este A++ cu un consum anual de 227 kWh. Frigiderul iti pune la dispozitie o organizare prin 4 rafturi din sticla securizata. Pe interiorul usii, ai la dispozitie 3 rafturi. Congelatorul are 3 compartimente si o capacitate de congelare de 7 kilograme in 24 de ore. Reglarea temperaturii este in mod electronic si dispune si de functia de super-congelare.

 

Bosch KGV36UW30 pret. Cum plasez o noua comanda si cat costa ?

La achizitia acestui model de combina frigorifica primesti si suport pentru oua, dar si tava pentru gheata. Autonomia fara curent este de 23 de ore, nivel de zgomot de 39 dB generati de compresorul cu clasa climatica SN-T. Dimensiunile sunt de 186 x 60 x 65 cm cu o greutate de 72 kilograme. Butonul de mai jos te va duce direct pe cel mai mare comerciant online si offline. Verifica stocul disponibil, verifica si in gama resigilatelor pentru ca ai ocazia sa gasesti Bosch KGV36UW30 la un pret extraordinar. Sa nu uiti sa citesti si parerile pro si contra pentru a descoperi tot ceea ce inseamna combina frigorifica Bosch KGV36UW30 in casa.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
12 − 1 =