Beko RCNE520E20DZX combina frigorifica spatioasa si dotata !

Beko RCNE520E20DZX forum. Tehnologii, specificatii si caracteristici !

Compartimentul EverFresh+ de care dispune combina frigorifica Beko RCNE520E20DZX pastreaza prospetimea legumelor si a verdeturilor pana la 30 de zile. Special conceput, acesta pastreaza temperatura si umiditatea optima, astfel reducand efectul de ofilire al verdeturilor si legumelor. Prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost, este posibila tehnologia NeoFrost care asigura cele mai bune conditii alimentelor, intr-o clasa energetica superioara. Tehnologia faciliteaza prevenirea amestecarii mirosurilor si distribuie uniform temperatura chiar si dupa deschiderea usii. Ion Guard neutralizeaza bacteriile si microorganismele generatoare de mirosuri neplacute. De asemenea, Beko RCNE520E20DZX are si compartiment Zero Grade Zone, ideal pentru carne proaspata, peste si alimente cu durata de viata scurta. Active Odour Filter este un filtru de carbon activ care elimina mirosurile neplacute, asigurand si nivelul optim de igiena.

 

 

 

Beko RCNE520E20DZX review. Ce mai recomanda aceasta combina frigorifica ?

Un factor important si nu foarte des intalnit, este ca Beko RCNE520E20DZX are iluminare coloana LED, adica pe partea dreapta ai o coloana de lumina pentru a ilumina intreg frigiderul in interior. Slim Tank Water dispenser este rezervor de apa integrat astfel incat spatiul de depozitare pe usa sa nu fie afectat. Twist&Serve este un dispozitiv special conceput pentru formarea si pastrarea cuburilor de gheata. Display Touch Control afiseaza temperatura, dar si permite setarea acesteia atat la frigider cat si la congelator. Rafturile Safety Glass sunt rezistente putand depozita pe ele pana la 25 kilograme. In congelator exista compartiment de congelare rapida, fiind situat in partea de sus. Combina frigorifica Beko RCNE520E20DZX are un volum net total de 450 litri, frigiderul 326 si congelatorul 124 litri.

 

Beko RCNE520E20DZX pret. Este foarte bine cotata! Vreau sa cumpar !

Beko RCNE520E20DZX a obtinut nota 4.31 din maxim 5, prin ajutorul a 39 de review-uri. Foarte multe persoane si-au cumparat acest model datorita tuturor tehnologiilor si facilitatilor explicate mai sus. Aspectul este unul placut, fiind din inox si culoarea este tot inox. La achizitionare primesti si suport pentru sticle si suport pentru oua. Autonomia fara curent este de 15 ore, iar dimensiunile sunt de 192 x 70.4 x 70.1 cm. Este cu adevarat o necesitate mai ales in cazul familiilor numeroase. Pentru a intra in posesia acestui electrocasnic indispensabil, ai mai jos un buton care te va duce direct pe cel mai mare comerciant de la noi din tara. Acolo gasesti parerile in detaliu, pro si contra pe care recomandam sa le citesti. Verifica stocul disponibil, pretul si evident te poti uita si in gama resigilatelor sa vezi Beko RCNE520E20DZX la un pret foarte bun

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
8 × 21 =