Beko RCNA400K20ZX NeoFrost si spatiu pentru familii numeroase !

Beko RCNA400K20ZX forum. Specificatii, tehnologii si caracteristici !

Prospetimea alimentelor este foarte importanta si conteaza foarte mult pentru marii producatori. De aceea combina frigorifica Beko RCNA400K20ZX are compartiment EverFresh+ pentru a pastra prospetime pana la 30 de zile. Astfel verdeturile si legumele isi vor pastra proprietatile timp indelungat. Tehnologia NeoFrost este posibila prin sistemele Active Dual Cooling si NoFrost asigura conditiile optime de conservare. Tehnologia previne amestecarea mirosurilor, iar umiditatea este distribuita uniform. In Beko RCNA400K20ZX ai si Ion Guard care neutralizeaza bacteriile si microorganismele generatoare de mirosuri neplacute pentru pastrarea alimentelor in conditii de siguranta.

 

 

Beko RCNA400K20ZX review. De ce este recomandata aceasta combina frigorifica ?

In primul rand acest aparat dispune de o capacitate a frigiderului de 250 litri, iar a congelatorului de 97 litri. In total insumand un volum net total de 347 litri. Frigiderul combinei frigorifice Beko RCNA400K20ZX este organizat pe 3 rafturi de sticla securizata, Safety Glass, iar pe usa ai la dispozitie 4 suporturi pentru sticle, bidoane, etc. Congelatorul are 3 compartimente si o capacitate de congelare de 5kg in 24 de ore. La capitolul design, modelul  este de inox, cu culoare inox antiamprenta, iar deschiderea usilor se face standard pe partea dreapta. Usile reversibile, iar manerul este orizontal integrat. In accesorii primesti suport pentru sticle, suport pentru oua si tava pentru gheata.

Beko RCNA400K20ZX pret. Detalii tehnice si cum dai comanda ?

Beko RCNA400K20ZX are filtru impotriva mirosurilor si sistem antibacterian. De asemenea ai si sistem de racire NeoFrost, compartiment EverFresh+ si compartiment 0 grade. Iluminarea interioara este de tip led si ai la dispozitie si termostat reglabil. Beko RCNA400K20ZX are un singur compresor cu clasa climatica SN-T, iar autonomia fara curent este de 20 de ore. Dimensiunile acestei combine frigorifice sunt de 201 x 59.5 x 65 cm. Pentru a verifica disponibilitatea stocului, precum si pretul valabil in acest moment, este suficient sa dai click pe butonul de mai jos.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
12 − 3 =