Beko RCNA400E21DZW Display electronic, dozator apa, 201 cm !

Beko RCNA400E21DZW forum. Specificatii, tehnologii si caracteristici !

Combina frigorifica Beko RCNA400E21DZW are compartiment EverFresh special conceput pentru a oferi conditii optime legumelor si fructelor. Astfel acestea vor fi pastrate in nivel optim de umiditate, ofilirea va fi redusa, oferind o prospetime de pana la 30 de zile. NeoFrost este posibil prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost, adica racirea se face prin curenti de aer ventilati in interior. Astfel peste tot va fi aceeasi umiditate si temperatura. Ion Guard neutralizeaza bacteriile si microorganismele responsabile pentru aparitia mirosurilor neplacute din frigider. Asadar, aerul este mentinut proaspat si curat, alimentele pot fi pastrate pentru o perioada mai lunga de timp. LedLighting asigura iluminarea interioara a frigiderului fara a incarca factura de energie electrica.

 

 

 

Beko RCNA400E21DZW review. Detalii amanuntite despre combina frigorifica !

 

Beko RCNA400E21DZW are afisaj LCD si dozator de apa, ideal in verile calduroase. Volumul net al frigiderului este de 247 litri, iar cel al congelatorului de 97 litri. Clasa de eficienta energetica este A+ cu un consum anual de 345 kWh. Frigiderul este dotat cu 3 rafturi de sticla securizata, Safety Glass, iar usa are 4 compartimente. Congelatorul are 3 compartimente, iar capacitatea de congelare este de 5kg in 24 de ore.  Beko RCNA400E21DZW iti ofera functia de super-congelare, super-racire si filtru impotriva mirosurilor. De asemenea are si sistem antibacterian si rezervor de apa SlimTank. In gama accesorii primesti suport pentru sticle, suport pentru oua si tava pentru gheata. Beko RCNA400E21DZW are sistem de racire NeoFrost, compartiment EverFresh+, Ion Guard si compartiment 0 grade.

Beko RCNA400E21DZW pret. Ce spun cumparatorii despre pret-calitate ?

 

Beko RCNA400E21DZW are culoarea alba, usi reversibile cu deschidere standard pe partea dreapta. Autonomia combinei frigorifice in cazul unei pene de curent este de 20 de ore. Zgomotul este de 34 dB, iar dimensiunile de 201 x 59.5 x 65 cm. Parerile si opiniile clientilor referitor la combina frigorifica Beko RCNA400E21DZW sunt pro si contra. De aceea iti va fi de un real ajutor sa le citesti inainte sa plasezi o comanda. Preturile variaza, asa ca pentru a verifica pretul, dar si stocul valabile astazi, este suficient sa dai click pe link-ul de mai jos. Astfel vei ajunge pe site-ul celui mai mare comerciant din Romania.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
3 × 26 =