Beko RCNA365E20ZXP functie de ionizare, EverFresh si inox antiamprenta.

Beko RCNA365E20ZXP forum. Specificatii, caracteristici si tehnologii.

Beko RCNA365E20ZXP este o combina frigorifica cu un design placut si atragator. Are o inaltime de 185.3 cm, compartiment EverFresh si sistem NeoFrost. Ca si dimensiuni totale, Beko RCNA365E20ZXP are 185.3×59.5×65 cu un volum total net de 316 litri. Din care frigiderul are alocat 219 litri si congelatorul 97 litri. Active Odour Filter reprezinta un filtru de arbon activ care elimina mirosurile neplacute pentru a reduce posibilitatea aparitiei bacteriilor. Astfel mirosurile vor fi placute, iar alimentele vor fi pastrate cu o prospetime indelungata. IonGuard neutralizeaza bacteriile si microorganismele care dezvolta mirosurile neplacute din interior. LedLighting asigura iluminarea necesara, fiind tehnologie led, facturile de curent nu vor avea de suferit.

 

 

Beko RCNA365E20ZXP review. Care sunt opiniile cumparatorilor ?

In functii si siguranta ai super-congelare, super-racire si filtrul impotriva mirosurilor de care povesteam mai sus. De asemenea exista si sistemul antibacterian, precum si sistemul de racire NeoFrost. Accesoriile cu care vine insotita combina frigorifica Beko RCNA365E20ZXP este tava pentru gheata, suport pentru oua si suport pentru sticle. In opinia cumparatorilor, acest model s-a bucurat de multumitiri si laude. Asa cum multi dintre acestia au cumparat combina frigorifica, asa poti si tu profita de aceasta gama vasta de tehnologii si siguranta prospetimii mancarurilor.

 

 

Beko RCNA365E20ZXP pret. Mai este disponibil la comanda? Cat costa ?

In comparatie cu tehnologiile prezentate, Beko RCNA365E20ZXP are un pret foarte bun. Evident acestea variaza zi de zi, important este sa vezi pretul disponibil in ziua in care doresti sa achizitionezi o combina frigorifica. Inoxul antiamprenta, clasa climatica SN-T, autonomia fara curent de 21 de ore, sunt alte putine detalii importante si necesare. Alege modelul celor de la Beko pentru ceea ce este, modul cum arata si mai ales pentru scutul impotriva bacteriilor de care a dat dovada. Click pe butonul de mai jos, verifica stocul disponibil, dar si pretul de achizitie. De asemenea poti verifica si in gama resigilatelor ca sunt sanse sa iei la un pret excelent Beko RCNA365E20ZXP.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
26 × 3 =