Beko HTV8733XSO masina de spalat cu uscator incorporat !

Beko HTV8733XSO forum. Specificatii, tehnologii, caracteristici si avantaje !

Beko HTV8733XSO este o masina de spalat rufe, dar care are si functia de uscator. Asadar, bagi rufe la spalat si le scoti uscate pentru a le purta chiar in ziua respectiva. In cazul acestor tipuri de masini de spalat rufe, trebuie sa tii cont de un aspect. Poti profita de 8kg de spalare, insa pentru uscare trebuie sa lasi doar 5kg. Evident, nu trebuie sa consumi mereu curent sa usuci rufele in Beko HTV8733XSO. Poti sa speli linistit/a cele 8kg si apoi intinzi rufele la uscat.

 

Viteza de centrifugare de 1400 rpm, este de mare ajutor pentru a stoarce bine rufele. In cazul masinilor de spalat rufe cu uscator, clasa de eficienta energetica se calculeaza altfel, asa ca Beko HTV8733XSO este din clasa energetica A. Gama de 16 programe iti va permite sa jonglezi cum vrei in functie de orice tesatura sau culoare. Ca si in cazul masinilor simple, ai program rapid de 14 minute, extra-clatire, prespalare, expres zilic, baby protect, camasi. In plus ai uscare bumbac, uscare sintetice, wash&ware.

 

 

Beko HTV8733XSO review. Ce pareri au clientii despre acest model ?

 

Pretul foarte bun, beneficiile enorme, mai ales in timpul rece cand rufele se usuca mai greu, au facut ca Beko HTV8733XSO sa fie apreciata. Masina de spalat rufe cu uscator, detine si Tambur AquaWave si Motor ProSmart Inverter. Foarte multe beneficii se gasesc in acest produs, iar cele 44 review-uri lauda cu plusuri si minusuri. Per total lumea este multumita de capacitatea de spalare, uscare prin condensare si multe alte beneficii.

 

 

Beko HTV8733XSO pret. Produs scump sau ieftin ?

 

Ce nu ai da sa poti purta bluza preferata la un eveniment insa aceasta nu este curata? Incerci sa usuci pe calorifer, ori cu fierul de calcat, dar pierzi timp mult. Masina de spalat iti permite sa ai gata de purtat in cateva ore hainele favorite. Citeste cu atentie parerile pro si contra despre aceasta masina de spalat cu uscator si vei ajunge la concluzia ca merita banii. Pentru a vedea la ce pret poti cumpara Beko HTV8733XSO astazi, click pe butonul de mai jos.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
14 ⁄ 2 =