Arctic EF5801A+ masina de spalat rufe simpla, ieftina si laudata !

Arctic EF5801A+ forum. Specificatii, caracteristici si tehnologii !

Arctic EF5801A+ este o masina de spalat rufe, cu incarcare frontala. Este un produs simplu, cu capacitate de incarcare de 5kg si viteza de rotatie de doar 800 rpm. Ideala pentru persoanele in varsta pentru ca este foarte usor de utilizat. Clasa de eficienta energetica este A+, iar design-ul este simplist si placut. Panoul de comanda este format din 2 butoane si o roata selectoare de programe.

 

Printre functii si tehnologii, Arctic EF5801A+ pune la dispozitie Flow Control System, ceea ce inseamna ca nu vor fi pierderi de detergent, fiind utilizata si ultima granula in momentul spalarii. In acest fel, poti ajunge la o economie de detergent de 5.5 kg pe an. Smart Sensors se ocupa ca fiecare miscare si spalare sa fie eficienta si sa fie consumate cat mai putine resurse. Sistem electronic de control al balansului si design-ul S-Shape, vor garanta zgomote reduse si spalari silentioase.

 

 

Arctic EF5801A+ review. Pareri, opinii si impresii ale utilizatorilor.

 

O parte din cei care au utilizat Arctic EF5801A+, au avut buna vointa sa revina cu o parere, astfel incat s-au adunat peste 65 de review-uri. Nota este 4.55 din maximul de 5, asadar putem trage concluzia ca aceasta masina de spalat este un produs care a multumit asteptarile cumparatorilor. Asa cum si tu poti fi multumit/a de ceea ce ofera aceasta masina de spalat la un pret foarte bun si accesibil oricui.

 

 

Arctic EF5801A+ pret. Cat costa ? Mai este pe stoc ?

 

Este un produs model mai vechi, insa necesitatea de astfel de masini de spalat simple si ieftine, face ca Arctic EF5801A+ sa mai fie inca pe piata. La un pret sub 1000 lei, putem spune ca este ieftin. Indiferent de specificatii, nu prea se gasesc masini de spalat mai ieftine. Click pe butonul de mai jos si vezi la ce pret poti cumpara astazi Arctic EF5801A+. De asemenea sa verifici si stocul disponibil.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
29 − 22 =