Arctic ANK326NFS+ design placut si pret extrem de avantajos !

Arctic ANK326NFS+ forum. Specificatii, tehnologii si caracteristici !

Combina frigorifica Arctic ANK326NFS+ are clasa energetica A+, cu un consum optim de energie electrica. Fast Freeze XL Zone este un compartiment de dimensiuni mai mari decat de obicei, ce se gaseste in congelator, avand optiuni multiple, inclusive congelare rapida. Arctic ANK326NFS+ are full NoFrost pentru a impiedica formarea ghetii atat in frigider cat si in congelator. Nevoia de a degheta periodic a disparut, gratie acestei tehnologii. Rafturile sunt Safety Glass, din sticla securizata, permitand depozitarea pana la 25 de kilograme pe fiecare. Air Flow Dual Tech reprezinta tehnologia care mentine calitatea si prospetimea alimentelor prin curenti de aer multidirectionali. De asemenea prin panoul de control amplasat pe usa frigiderului Arctic ANK326NFS+ poti alege Energy Saver, Functia Vacanta, precum si temperaturi preferate.

 

 

Arctic ANK326NFS+ review.  Ce alte beneficii mai aduce combina frigorifica ?

 

Mix Zone reprezinta rafturile ajustabile de pe usa, iar XXL Bottle este un raft situate pe usa de dimensiuni mai mari pentru sticlele de mari dimensiuni. Cu un consum de 7 ori mai mic, Eco LED ofera lumina necesara cu un consum redus de energie electrica. Eco Buzz este avertizorul pentru usa deschisa, in cazul in care nu s-a inchis bine usa frigiderului. Foarte multe specificatii lauda Arctic ANK326NFS+ si o recomanda cu incredere. Volumul net total este de 287 litri, frigiderul detinand 197 litri, iar congelatorul 90 litri. 3 rafturi de sticla securizata si 3 suporturi pe usa. Legumele si fructele au compartiment separata.

Arctic ANK326NFS+ pret. De ce sa cumpar combina frigorifica ?

 

Daca ai citit cu atentie pana aici despre Arctic ANK326NFS+, cu siguranta te-ai convins ca este un strict necesar in casa ta. Detine foarte multe tehnologii si beneficii pentru a avea grija de prospetimea alimentelor pe care tu dai banii. Arctic ANK326NFS+ vine la pachet cu suport pentru oua, tava pentru gheata. Autonomia fara curent este de 17 ore, dimensiunile de 185.3 x 59.5 x 60 cm, cu o greutate de 64 kilograme. Pe pagina unde vezi pretul si stocul disponibile astazi, gasesti si o gama de pareri pro si contra. Recomandam sa le citesti pentru a afla plusurile si minusurile fara sa te coste vreun leu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
13 + 21 =