Arctic ANC246+ congelator autentic cu Fast Freeze XL Zone 215 litri !

Arctic ANC246+ forum. Specificatii, tehnologii si caracteristici !

Congelatorul Arctic ANC246+ are panou de control LED care permite setarea rapida a temperaturii, precum si a functiilor dorite. Clasa de eficienta energetica este A+, oferind un consum redus de energie in comparatie cu produsele din clasa A. Usa este reversibila pentru a multumi fiecare client in functie de nevoile acestuia. Arctic ANC246+ are unghiul de deschidere a usii la 120 grade pentru a facilita accesul la alimentele tale. A fost proiectat in asa fel, incat atunci cand deschizi usa, mobilierul din jurul congelatorului sa nu aiba de suferit. Fast Freeze XL Zone reprezinta compartiment de dimensiuni mari, permitand inclusiv congelarea rapida. Descopera in cele ce urmeaza si alte facilitati oferite de congelatorul Arctic ANC246+.

 

 

Arctic ANC246+ review. Ce functii si siguranta are acest congelator ?

Tine cont de faptul ca Arctic ANC246+ se bucura de o nota de 4,7 din maxim 5, obtinuta din 152 de review-uri. Acest lucru este clar si demonstreaza ca toata lumea a fost foarte multumita de ceea ce ofera acest congelator. Volumul net total este de 215 litri, cu un consum energetic de 257 kWh/an. Ai la dispozitie un numar de 6 compartimente si o capacitate de congelare de 14 kilograme in 24 de ore. De asemenea are functie de super-congelare, sistem antibacterian si avertizare pentru usa deschisa. La achizitia acestuia, primesti ca accesorii si tava pentru gheata.

 

Arctic ANC246+ pret. Cum comand si cat costa congelatorul ?

In datele tehnice gasim compresorul cu clasa climatica SN-T. Arctic ANC246+ are o autonomie fara curent de 16 ore, asa ca in cazul unei pene de curent, el nu are de suferit cateva ore bune. Nivelul de zgomot este de 42 dB. Dimensiunile sunt de 151 x 59.5 x 60 cm, cu o greutate de 51.5 kg. Congelatorul despre care am vorbit poate fi cu siguranta solutia perfecta pentru a pastra alimentelor in perfecta siguranta pentru o perioada indelungata de timp. Click pe butonul de mai jos si vei ajunge pe cel mai mare magazin online din Romania. Acolo verifici pretul valabil astazi, precum si disponibilitatea stocului. Sa nu uiti sa verifici si parerile pro si contra despre congelatorul Arctic ANC246+, pentru a lua cea mai buna decizie cu banii tai.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
29 ⁄ 29 =