Arctic AK54305+ design clasic de culoare alba cu inaltime de 181 cm !

Arctic AK54305+ forum. Specificatii, caracteristici si tehnologii !

 

Vorbind despre tehnologii la adresa combinei frigorifice Arctic AK54305+, putem mentiona Fast Freeze Zone care se gaseste in congelator pentru posibilitatea congelarii rapide. Rafturile Safety Glass vor permite o greutate de pana la 25 de kilograme si ai avantajul ca pot fi ajustate in functie de necesitati. Garden Fresh este compartimentul din partea de jos a frigiderului care este special conceput pentru pastrarea fructelor si legumelor. Astfel acestea vor fi pastrate in conditii de prospetime timp indelungat.  Mix Zone reprezinta rafturile pozitionate pe usa, care pot fi de asemenea ajustate dupa nevoi. XXL Bottle este un raft special pentru sticlele de mari dimensiuni.

 

Arctic AK54305+ review. Ce alte specificatii mai are combina frigorifica ?

 

Arctic AK54305+ are un volum net total de 291 litri, din care frigiderul ocupa 204 litri, iar congelatorul 87 litri. Frigiderul are 4 rafturi, sistem automat de deghetare, iar pe usa ai la dispozitie tot 4 rafturi. In congelator exista 3 compartimente, iar sistemul de deghetare se face manual. Capacitatea de congelare in 24 de ore este de 4 kilograme. Culoarea este alba, usile reversibile si cu deschidere standard pe dreapta. Arctic AK54305+ are functie de super-congelare si sistem antibacterian. Ca si accesorii, primesti suportul pentru oua si tava pentru gheata.

Arctic AK54305+ pret. Ce pasi trebuie sa urmez pentru plasarea unei comenzi ?

 

La combina frigorifica Arctic AK54305+ exista un compresor si o autonomie fara curent de 16 ore. Dimensiunile sunt de 181.4 x 54 x 60 cm, iar greutatea este de 54 de kilograme. Citind acest articol ai aflat toate informatiile necesare despre acest model. Inainte de a comanda, citeste cu atentie si parerile lasate de utilizatori pentru a vedea pareri pro si contra. Click pe butonul de mai jos si astfel descoperi pretul valabil astazi precum si disponibilitatea stocului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
50 ⁄ 25 =