Whirlpool AWSX 63013 masina de spalat rufe slim, 45cm !

Whirlpool AWSX 63013 forum. Descopera ce iti ofera acest electrocasnic.

Masina de spalat rufe Whirlpool AWSX 63013 va avea grija de hainele tale cu ajutorul tehnologiei 6 th Sense Colours. Capacitatea de incarcare de 6kg este ideala familiilor cu putini membri. Stoarcerea rufelor se va face cu o viteza de 1000 rotatii pe minut, iar consumul de curent nu va fi o problema. Clasa energetica din care face parte Whirlpool AWSX 63013 este A+++. Este un produs slim, 45 cm si va ocupa putin loc in locuinta ta.

 

Calitatea electrocasnicelor Whirlpool nu se pune la indoiala, asa ca nu ai de ce sa te ingrijorezi nici macar in cazul Whirlpool AWSX 63013. Majoritatea masinilor de spalat rufe, au inclus si un afisaj LED care iti va furniza informatii pretioase despre ciclul de spalare. Evident, montarea unui astfel de afisaj, aduce si un design placut si imbunatatit. Whirlpool AWSX 63013 are un numar de 14 programe, dedicate tuturor tipurilor de tesaturi si culori.

 

 

Whirlpool AWSX 63013 review. De ce sa aleg aceasta masina de spalat rufe ?

 

In primul rand, specificatiile prezentate mai sus ar trebui sa te convinga daca aceasta masina de spalat este produsul de care ai nevoie. In functie de buget poti opta pentru diferite tehnologii, insa pentru o simpla spalare, este mai mult decat suficient. Daca ai o familie numeroasa, este de preferat sa alegi o masina de spalat rufe cu o capacitate de spalare mai mare. De aceea, cu ajutorul link-ului rosu de mai sus, vezi pretul disponibil, precum si stocul.

 

Whirlpool AWSX 63013 pret. Se merita sa dau acesti bani pe ea ?

Cu siguranta masina de spalat rufe Whirlpool AWSX 63013 isi justifica pretul. In acest moment are aplicata o reducere de 23%, dar este bine sa verifici in ziua in care citesti acest review. Preturile pot varia si este bine sa vezi daca se incadreaza in bugetul tau. Poti alege de asemenea si din gama resigilatelor, sau chiar o poti cumpara in rate. Ai multe optiuni sa alegi un produs bun prin plata avantajoasa. Click pe link-ul de mai jos sa descoperi masina de spalat rufe slim Whirlpool AWSX 63013.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *