Whirlpool AWS 61012 masina de spalat rufe slim, al 6 lea simt !

Whirlpool AWS 61012 forum. Caracteristici, specificatii si tehnologii !

Whirlpool AWS 61012 este masina de spalat rufe cu incarcare frontala cu o capacitate de 6kg. Detine functia mult laudata, al 6 lea simt (6th Sense). Viteza de centrifugare poate fi setata pana la 1000 rpm, iar produsul este incadrat in clasa de eficienta energetica A++. Afisajul de tip led de pe fata masinii, iti va oferi informatii necesare la timpul potrivit. Pentru siguranta, detine sistemul de detectare intarziata, dar si functia programare intarziata.

 

Tehnologia al 6 lea simt detinuta de Whirlpool AWS 61012, ofera rezultate uimitoare la spalare, usurinta in folosire si economii in utilizarea resurselor precum apa, curent. De asemenea este garantata grija asupra tuturor materialelor pe care le pui la spalat. Un senzor simte greutate incarcaturii inainte de a porni ciclul de spalare. Altul adapteaza apa necesara pentru inarcatura existenta, iar al 3lea senzor controleaza energia electrica necesara spalarii.

 

Whirlpool AWS 61012 review. Ce spun cumparatorii despre masina de spalat ?

 

Oricine cauta o masina de spalat, isi doreste sa fie cat mai calculata, economa, sa spele bine si sa aiba grija de tesaturi. Whirlpool AWS 61012 a fost si inca este pe dorintele multor persoane. Dovada ca acest electrocasnic merita sa fie in casa ta, sunt cele aproape 70 de review-uri in care sunt exprimate sincer, parerile pro si contra. Citind acele pareri, vei putea sa iei cea mai buna decizie. Astfel vei vedea daca Whirlpool AWS 61012 este ceea ce iti va satisface dorintele sau nu.

 

 

Whirlpool AWS 61012 pret. Cati bani merita masina de spalat rufe ?

 

Utilitatea si durabilitatea de care a dat dovada Whirlpool AWS 61012, fac ca aceasta sa merite pe deplin suma ceruta de vanzator. O alta mentionare importanta este ca produsul este slim. Concluzia este ca se strecoara chiar si in spatiile mai restranse din locuinta ta. De obicei preturile variaza, asa ca rugamintea este sa dai click pe butonul de mai jos si sa verifici pretul si stocul disponibil astazi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *