Whirlpool AWO/C6314 masina de spalat rufe decenta la un pret foarte bun !

Whirlpool AWO/C6314 forum. Motivele pentru care sa alegi acest electrocasnic !

Whirlpool AWO/C6314 pare a fi un produs cu specificatii necesare unei spalari exemplare, la un pret avantajos. In primul rand tehnologia 6th Sense Colours, va proteja hainele de orice culoare si tesatura. Capacitatea de incarcare de 6kg este perfecta pentru familiile cu putini membri. Bineinteles poti spala de mai multe ori, dar ideea si dorinta este de a apela la putine cicluri de spalare pentru a face economie. Viteza de centrifugare de 1200 rpm iti va scoate hainele aproape uscate.

Consumul de energie electrica va fi redus gratie clasei energetice A+++. Culoarea alba cu afisajul negru din dreapta sus, dau acestei masini de spalat un aer placut si atragator. Poti gasi acest produs si in gama celor resigilate la un pret mult mai mic. Arunca o privire, poate iti scoti banii pentru un sac de detergent si un balsam cu o reducere substantiala. Whirlpool AWO/C6314 are si program doar de clatire si centrifugare.

 

 

Whirlpool AWO/C6314 review. Afla totul despre interactiunea cu utilizatorul !

Asa cum si tu poti reveni cu parerile pro si contra sa ajuti alte  persoane la achizitia masinii de spalat rufe Whirlpool AWO/C6314. Poti citi ce au apreciat si ce nu au apreciat cumparatorii acestui model. Aceste pareri te vor ajuta sa iei decizia cea mai buna si sa alegi modelul de masina de spalat rufe care ti se potriveste cel mai bine. Cele aproape 100 de review-uri nu te vor lasa in ceata si vei afla exact daca Whirlpool AWO/C6314 este ceea ce iti doresti.

 

Whirlpool AWO/C6314 pret. Numar mare de program, pret accesibil.

In acest moment masina de spalat este la un pret sub 1000 de lei, evident este redus. Din gama celor 18 programe de spalare, o sa ai de unde alege pentru fiecare haina in parte. Whirlpool AWO/C6314 spala cu grija hainele colorate, delicate, mix, are chiar si program rapid de 15 minute. Dimensiunile sunt de 59.5 cm latime, 84.5 inaltime si 52 cm adancime. Cuva este confectionata din polipropilena si tamburul de otel inoxidabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *