LG F12B8NDA7 masina de spalat rufe cu 6 Motion, Smart Diagnosis !

LG F12B8NDA7 forum. Specificatii si tehnologii inglobate !

LG F12B8NDA7 este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 6 kg. Viteza de stoarcere a hainelor se poate face cu maximum viteza de 1200 rpm. Clasa energetica A+++ nu iti va incarca factura de energie electrica. Design-ul este extrem de atragator, asa cum poti vedea in poza alaturata. Afisajul LED iti ofera o multitudine de informatii importante. De asemenea poti conecta telefonul Smart la LG F12B8NDA7.

Este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala, este un model slim si are clasa de eficienta A la spalare si B la centrifugare. Masina de spalat ofera 13 programe printre care baby care, bumbac, sintetice, sport, delicat, manual, lana, intensiv si multe altele. Functiile speciale precum Smart Diagnosis, Motor Direct Drive si 6 Motion justifica pe deplin pretul masinii de spalat rufe LG F12B8NDA7.

 

 

LG F12B8NDA7 review. Se merita sau nu sa cumpar acest produs ?

Doar tu te poti convinge daca LG F12B8NDA7 se incadreaza in bugetul tau si daca specificatiile sunt ceea ce iti doresti. Important sa te gandesti ca este o masina de spalat de durata, gratie Motor Direct Drive. Acest lucru inseamna ca motorul este conectat direct in centrul tamburului. Vibratii reduse, piese putine in uzura si o durata de viata mult mai mare decat in cazul motoarelor clasice. De asemenea LG F12B8NDA7 are functia de consum zero in modul stand-by.

LG F12B8NDA7 pret. La ce pret gasesc masina de spalat ?

Pretul variaza pe perioade, asa ca cel mai sigur este sa verifici personal pretul valabil astazi cu ajutorul link-ului rosu de mai jos. Aceasta masina are echilibrare automata, detectarea incarcaturii, precum si indicator de blocare a usii. Astfel vezi cand poti deschide usa. Pe afisaj poti vedea si alarma in caz de eroare. Este cu adevarat o masina de spalat de viitor cand vorbim de specificatii, dar si de durata de viata cu Motor Direct Drive.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *