Indesit IWSNE 61253 C firma de masini de spalat cu istorie !

Indesit IWSNE 61253 C forum. Caracteristici si specificatii inglobate !

Indesit este cu adevarat o marca cu renume mondial, mai ales in cazul masinilor de spalat rufe. Indesit IWSNE 61253 C are o capacitate de 6kg cu o viteza de centrifugare de 1200 rpm. Clasa de eficienta energetica este A+++, un lucru imbucurator atunci cand primesti factura de curent electric. Design-ul minimalist se face placut indiferent de gust si culoarea alba va incadra perfect Indesit IWSNE 61253 C in orice decor.

Indesit IWSNE 61253 C are un numar de 16 programe de spalare, printre care extra-clatire, jeans, lana, usor de calcat, sport, si multe altele. De asemenea poti seta orice temperatura doresti in functi de tesatura. Printre functiile speciale gasesti Eco Time, care la momentul oportun iti va fi de un real ajutor. Mai exact, poti spala chiar si cateva rufe de o greutate totala de 3 kg. Chiar si Sistem Overflow te va ajuta in momentele dificile.

 

 

Indesit IWSNE 61253 C review. Ce parere au cumparatorii despre masina de spalat rufe ?

Un numar impresionant de peste 200 de review-uri stau drept dovada ca Indesit IWSNE 61253 C merita sa fie in casa ta. Printr-un click pe butonul rosu de mai sus, vei putea citi pe larg fiecare parere pro si contra despre acest produs. Descoperi interactiunea utilizatorilor si vei fi convins/a daca Indesit IWSNE 61253 C merita banii sau nu. Dintr-un total de 5 stele, masina de spalat rufe Indesit a obtinut o onorabila nota de 4.37.

Indesit IWSNE 61253 C pret. Este un produs scump sau ieftin ?

In primul rand vorbind despre Indesit, vorbim despre o marca care nu a dezamagit niciodata. Capacitatea de 6kg, 1200 rpm si clasa energetica A+++, precum si tehnologiile mentionate mai sus, fac ca masina de spalat sa merite pe deplin banii. Acum masina de spalat rufe este la un pret sub 1000 de lei, insa depinde ce promotii si oferte prinzi. Poti sa o gasesti mai ieftina sau mai scumpa. De asemenea verifica si gama resigilatelor pentru un pret imbatabil.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *