Indesit IWSC51051CECO masina de spalat rufe pentru orice buzunar !

Indesit IWSC51051CECO forum. Caracteristici simple la un pret mic !

De aceasta data vorbim despre o masina de spalat, model mai vechi, dovada fiind caracteristicile acesteia. Insa 131 de review-uri sunt dovada ca Indesit IWSC51051CECO si-a meritat si inca isi merita banii pentru ca isi face treaba ireprosabil. Capacitatea de incarcare este de 5 kg si o viteza de stoarcere de 1000 rotatii pe minut, iar clasa energetica este A+. Chiar daca specificatiile nu sunt de top, masina de spalat rufe Indesit iti pune la dispozitie 16 programe de spalare.

 

Bumbac, jeans, lana, usor de calcat, matase, perdele, sport sunt printre cele mai utilizare programe de spalare. Indesit IWSC51051CECO are sistem de reglare a consumului, programare intarziata si un mare beneficiu este protectia impotriva inundatiilor. Cuva este din poliplex, iar tamburul confectionat din inox. Dimensiunile Indesit IWSC51051CECO sunt de 59.5 cm latime, 85 cm inaltime, 42 cm adancime.

 

 

Indesit IWSC51051CECO review. Cine a folosit masina de spalat, este multumit ?

 

De aceasta intrebare te poti convinge citind cele peste 130 de review-uri de la clientii care au binevoit sa revina cu parerea personala. Nota 4.36 din 5, pe noi ne-a convins ca merita sa prezentam Indesit IWSC51051CECO, asa ca si tu te poti convinge daca ai nevoie sau nu de aceasta masina de spalat rufe cu incarcare frontala Indesit. Ar fi de ajutor daca ai reveni cu interactiunea personala dupa utilizare, sa ajuti si tu la randul tau.

 

Indesit IWSC51051CECO pret. De ce as cheltui banii pe aceasta masina de spalat ?

 

Dupa cum spuneam, tehnologiile si specificatiile nu sunt de ultima ora. Implicit si pretul cu mult sub 1000 de lei in acest moment se justifica. Daca Indesit IWSC51051CECO va fi o simpla masina de spalat rufe care sa nu te faca sa-ti bati capul, atunci este produsul de care ai nevoie. Inainte de a cumpara, citeste review-urile si vezi care sunt parerile pro si care sunt contra. Apoi te vei convinge 100% daca vrei sa cumperi aceasta masina sau nu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *