Hotpoint WMSF 622 masina de spalat rufe cu EcoTech si Woolmark Platinum Care !

Hotpoint WMSF 622 forum. Specificatii, caracteristici si tehnologii !

In primul rand spunem despre masina de spalat rufe Hotpoint WMSF 622 ca este cu incarcare frontala, capacitate de incarcare de 6kg. Viteza de centrifugare este de maximum 1200 rpm si face parte din clasa energetica A++. La capitolul design, asa cum poti vedea in poza alaturata, masina de spalat ofera un aspect placut si simplist. Ai la dispozitie o gama de 16 programe, astfel incat sa impaci orice tip de tesatura din sifonierul tau.

 

Important de stiut ca printre programe ai la dispozitie, Woolmark Platinum Care, Daily Wash, Anti Allergy, Anti Pata, Eco si Rufe albe. Cu un click pe butonul de mai jos, ajungi pe pagina de unde poti cumpara produsul si acolo poti citi pe larg ce rol are fiecare functie. Cu siguranta te va incanta, pentru ca sunt special concepute pentru a proteja tesaturile si culorile de toate felurile.

 

 

Hotpoint WMSF 622 review. Clientii ce parere au despre masina de spalat rufe ?

 

Hotpoint WMSF 622 a atras multe cuvinte de lauda. De asemenea poti citi toate cele peste 75 de review-uri in care cumparatorii au revenit cu impresiile personale dupa ce au folosit Hotpoint WMSF 622. Si tu poti folosi acest produs, pentru ca este la un pret accesibil si chiar isi face treaba in liniste. Volumul tamburului este de 40 litri, deschiderea hubloului de 150 grade si are o greutate totala de 60.8 kg.

 

Hotpoint WMSF 622 pret. In ce suma se incadreaza masina de spalat ?

 

In acest moment, Hotpoint WMSF 622 este sub 900 de lei, insa pretul poate varia, asa ca cel mai sigur este sa verifici pretul chiar in acest moment, pentru a vedea cat costa si stocul disponibil. Hotpoint WMSF 622 a fost vandut in cantitati mari, fiind mereu la un pret accesibil pentru toate buzunarele. Caracteristicile si facilitatile pe care le-a pus la dispozitie au facut din aceasta masina de spalat rufe o alegere inteleapta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *