Beko WMY71483LB2 masina de spalat rufe ProSmart Inverter la super pret !

Beko WMY71483LB2 forum. Caracteristici, specificatii si tehnologii !

Beko WMY71483LB2 are o capacitate de incarcare generoasa, de 7kg. Viteza de centrifugare de 1400 rpm, iti va scoate rufele aproape uscate. Clasa de eficienta energetica A+++, iti va pastra economia in cazul facturilor de curent. Asa cum poti vedea in poza alaturata, aceasta masina de salat are un design impresionant. Poate fi exact design-ul care iti lipseste in acest moment in decorul tau.

 

Motorul ProSmart Inverter, iti reda linistea de care ai nevoie in orice moment, chiar si in timpul centrifugarii. Acest motor detine eficienta energetica, zgomot redus si eliminarea emisiilor electromagnetice. Trebuie sa te bucuri de masina de spalat rufe Beko WMY71483LB2. De asemenea, poti avea tehnologia AquaFusion, Optisense, Duble Heater si Hygiene 20c. Aceasta masina de spalat rufe are grija de hainele negre, camasi si haine de bebelusi.

 

 

Beko WMY71483LB2 review. Pareri si opinii ale cumparatorilor !

 

Mentionand doar cateva titluri de pareri pro si contra, poti afla despre acest electocasnic ca este o masina eficienta si silentioasa. Masina buna, merita, foarte multumit, atentie la programe, foarte buna si masina de spalat de nota 10, sunt doar cateva din cele 50 review-uri. Cu un click pe butonul rosu de mai sus, poti citi pe larg fiecare parere si opinie pro si contra. Doar asa te vei putea convinge daca vrei sa cumperi masina de spalat.

 

Beko WMY71483LB2 pret. Cat costa masina de spalat rufe ?

 

Beko WMY71483LB2 dispune de sistem automat de reglare a consumului de apa, sistem electronic de control al balansului si sistem control exces apa. Evident, orice sistem ne aduce un beneficiu, asadar si costurile trebuiesc justificate. Recomandarea noastra este sa descoperi masina de spalat rufe Beko WMY71483LB2 in detaliu si apoi vei descoperi ca nu este un produs scump. Pentru a verifica pretul si stocul valabile astazi, pentru ca variaza, click pe butonul de mai jos.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *